Lydbøger » Den tredje søster

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Den tredje søster Lydbog

4.5/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

Den tredje søster er den sidste i trilogien om Ilka og hendes tumultøse liv. Læseren kan se frem til at få besvaret mange af de store spørgsmål, som har plaget Ilka fra begyndelsen af den første bog i serien. Den tredje søster tager læseren med til USA sammen med Ilka. Her fortsætter hendes søgen på svar efter, hvorfor hendes far forlod hende og hendes mor for mange år tilbage.

Den bedemandsforretning, som Ilka har arvet efter sin far, viser sig blot at være proppet med flere ubesvarede spørgsmål i Den tredje søster. Ilka troede, hun ville få vished af at rejse til USA, men det viser sig, at der blot dukker andre ubesvarede spørgsmål op ved hvert papir, hun vender og drejer på sin fars efterladte kontor.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 30 minutter

Den tredje søster: Handling

Den tredje søster lydbog skifter baggrunden ud til USA. Her har Ilka arvet en bedemandsforretning. Det er fra hendes far, som hun ikke har set siden hun var syv år gammel. Nu rejser hun til USA i håb om at finde svar på det store spørgsmål, der har plaget hende lige siden faren forlod hende og moren, da Ilka ikke var mere end syv år gammel i Den tredje søster lydbog gratis.

Da hun begynder at gennemgå de mange papirer, håber hun på at finde svar på mange af sine spørgsmål. I stedet dukker der blot flere og flere spørgsmål op, og intet går som Ilka havde forventet eller planlagt i Den tredje søster lydbog gratis. Ingen af dem, hun møder i løbet af sit ophold, virker interesseret i at fortælle hende noget som helst om sin far. Men Ilka har ikke brugt hele sit liv på at finde sandheden for blot at give op nu.

Den tredje søster lydbog tager dog en uventet drejning, da Artie får en slem hjernerystelse, og Ilka opdager, at faderens nuværende hustru sidder i fængsel for mord. For hver ny information om sin far, og det liv han har levet uden Ilka og hendes mor, opdager Ilka den ene hemmelighed efter den anden fra fortiden i Den tredje søster lydbog.

Den største afsløring kommer dog fra den nonne, der holder til i bedemandsforretningen. Ilka bliver nødt til at køre hele vejen til Florida for at finde ud af, om det nonnen fortalte, virkelig er sandt. Ilkas håb om endelig at finde ud af sandheden om sin far vokser for hver kilometer, hun nærmer sig Florida.

Om forfatteren: Sara Blædel

Trilogien om Ilka og hendes desperate søgen efter sin far får endelig sin afslutning. Forfatter Sara Blædel har ellers skabt en pageturner uden lige, der ellers ikke er i stil med resten af hendes krimier. Læseren mødte Ilka første gang i Bedemandens datter og efterfølgende i Ilkas arv. Med Den tredje søster lukkes historien om Ilka endelig, og både Ilka og læseren får de svar, som de har ventet på i spænding.

Sara Blædel har med Ilka trilogien skabt en historie om familie, og hvor vigtigt denne er. Det er en historie om, hvor hårdt det kan tære på en at længes efter en ukendt familie. Men også hvor mirakuløst man kan ende med at finde en anden familie end først forventet.