Lydbøger » Det blinde punkt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det blinde punkt Lydbog

4.4/5

Forfatter: Julie Hastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Det blinde punkt introducerer endnu en makaber sag for Rebekka Holm og hendes partner. Arbejdet hos politiet bringer dagligt nye sager på Rebekkas bord, og den ene sag er mere modbydelig end den anden. Alligevel kæmper Rebekka videre med hver ny sag, for alternativet ville ikke være til at holde ud.

Da hun i Det blinde punkt får smidt en sag på bordet, kræver det al viljekraft ikke at vende papirerne om. Liget af en kvinde er blevet fundet af en gartner, som var lidt uforsvarlig med sine mange værktøjer. Som efterforskningen i Det blinde punkt udvikler sig, må Rebekka også kæmpe med personlige dilemmaer, der ikke kan finde ud af at vente på nogen eller noget.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 14 minutter

Det blinde punkt: Handling

Det blinde punkt lydbog starter en helt almindelig dag på Kastellet. Den lokale gartner møder ind til at udføre sit sædvanlige arbejde, men får sig en større forskrækkelse, da han først går i gang med dagens pligter i Det blinde punkt lydbog. Midt i græsslåningen sætter plæneklipperen sig fast, og det er først her, at gartneren opdager liget af en ældre kvinde. Det er bare blevet svært at se, hvilken person kvindeliget er.

Da liget bliver bragt til retsmedicinsk, opdager de, at det er en midaldrende socialrådgiver. Det blinde punkt lydbog gratis begynder sin sag med det samme, men efter ligets møde med plæneklipperen er der ganske få spor at gå efter for Rebekka Holm og hendes partner Reza Aghajan.

Foruden den makabre sag med liget i Kastellet, bliver Rebekka også hevet med ind i en sag, hvor der er mistanke om en serie-voldtægtsmand. Beviserne begynder at pege på, at denne er løs og tager sig lidt for mange friheder i København og andre dele af Sverige. Af samme årsag har Sverige sendt en af deres egne efterforskere til Danmark, hvor Rebekka nu skal lære at samarbejde med nye kollegaer i Det blinde punkt lydbog.

Midt i efterforskningen af disse bestialske voldtægter kæmper Rebekka med personlige problemer. Spørgsmål om fremtiden begynder mere og mere at trænge sig på hos Rebekka, og hvis hun ikke får styr på sit privatliv, er der risiko for, at det kan påvirke hendes arbejde, hvilket ikke må ske.

Det blinde punkt lydbog gratis er ikke kun en psykologisk krimi, der er også en personlig efterforskning for Rebekka Holm, både for at finde sig selv, men også for at gøre op med sig selv, hvem der er den rette for hendes kærlighedsliv.

Om forfatteren: Julie Hastrup

Julie Hastrup har efterhånden fundet den rette formel for Rebekka Holm og resten af holdet, siden bog to, Det blinde punkt første gang udkom til de danske læsere. Siden da har Rebekka og hendes kolleger fået seks bøger mere, hvorfor der til dato er otte bøger i serien om Rebekka Holm.

Julie Hastrup debuterede tilbage i 2009 med En torn i øjet, som er den første bog om Rebekka Holm og de grusomme politisager, hun ender med at smidt på sit skrivebord.

Julie Hastrups bøger er ikke kun populære hjemme i Danmark. I Tyskland har hun også fået sin en større fanbase, hvor hendes krimier er vældig populære.