Lydbøger » Det brændende blad

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det brændende blad Lydbog

4.1/5

Forfatter: Katrine Engberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Det brændende blad er en spændende fortælling om et forsøg på at starte på ny. Det er historien om Liv Jensen, der er på nippet til at træffe nye beslutninger. Beslutninger, som kommer til at påvirke hendes liv for at komme videre fra en fortid, som hun helst vil glemme. Men selvom hun ønsker at starte på ny, har hun ikke glemt sit håb om at få drømmejobbet.

Det brændende blad er den første i en ny serie fra Katrine Engberg. Her er der plads til håb og sorg i samme bygning, når Liv forsøger at skabe sig et nyt hjem.

Informationer:

Oplæser: Iben Hjejle
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 13 minutter

Det brændende blad: Handling

Det brændende blad lydbog er den medrivende fortælling om Liv Jensen. Det er første gang læseren møder Liv Jensen, men det bliver et mindeværdigt møde. Liv er på et punkt i sit liv, hvor hun skal træffe en række beslutninger. Disse får konsekvenser for, hvordan hendes liv fremadrettet kommer til at forme sig. Den metaforiske skillevej venter på hende.

Når du lytter til Det brændende blad lydbog gratis, følger du med Liv, da hun siger sit arbejde op. Hun tager rejsen hele vejen fra Nordjylland, og hjem til sine kendte rammer i Rødovre. Stede hun voksede op og kan kalde sit barndomshjem. Her beslutter hun sig for at starte sit eget lille bureau som privatdetektiv.

For at få råd til det hele må hun dele adresse med to andre mennesker på Vesterbro. Hendes nye overbo er den karismatiske pensionist, Jan Leon, der bor sammen med sin datter, Hannah. Det bliver hurtigt klart for Liv, og læseren i Det brændende blad lydbog, at de to mennesker sidder fast i en delt sorg.

Men Liv får alligevel travlt i sit lille bureau med at overvåge alverdens forsikringssvindlere. Som du kan lytte til historien i Det brændende blad lydbog gratis, giver det hende rig med tid til at fantasere om sit drømmejob. En dag bliver hun kontaktet af en gammel mentor. Det åbner for en pludselig mulighed for Liv.

En sag fra tre år siden har ligget urørt lige siden, fordi ingen nogensinde fandt gerningsmanden. Hvis du har mod på at lytte til historien i Det brændende blad lydbog, kan du tage med Liv og finde ud af, om hun formår at finde gerningsmanden.

Om forfatteren: Katrine Engberg

Det brændende blad er en ny serie fra Katrine Engberg, der i sin tid debuterede med den anmelderroste Krokodillevogteren. Det blev til starten på hendes serie om Kørner og Werner, som tilsammen er blevet solgt i over en million eksemplarer på tværs af 30 lande. Serien begyndte i 2016 og i 2020 blev den umiddelbart afsluttet med Isola.

Det brændende blad er en spændende ny serie om den dedikerede Liv Jensen. I den første bog bliver du taget med til det nordjyske og tilbage igen. Her forsøger Liv forsøger at give slip på fortiden, selvom den ikke vil give slip på hende.