Lydbøger » Det gyldne kompas

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det Gyldne Kompas Lydbog

4.6/5

Forfatter: Philip Pullman

lydbog og e-bog

Introduktion

Det Gyldne Kompas er en dragende bog, der tager en med ind i et magisk univers, hvor der både er legender og ukendte væsener. Bogen kan læses af alle og er den første del i en trilogi, hvor Skyggernes Kniv og Ravkikkerterne er efterfølgere. Hvis man er til fantasy, bør man helt klart stifte bekendtskab med bogen, da den hurtigt får en trukket ind i universet.

Det er muligt at høre Det Gyldne Kompas lydbog gratis på de danske lydbogstjenester. Ved at høre bogen som lydbog vil man kunne fordybe sig endnu mere i det magiske univers og lade sig opsluge af den spændende fortælling. For at høre Det Gyldne Kompas lydbog skal du følge instruktionerne her på siden, hvorefter du skal oprette et medlemskab på en af de mest populære lydbogstjenester. Nu mangler du kun at downloade lydbogstjenestens app for at høre alle dine yndlingslydbøger gratis. Udover Det Gyldne Kompas lydbog er det blandt andet også muligt at høre Harry Potter lydbog og Skatteøen lydbog.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 19 timer og 40 minutter

Bogens handling

Det Gyldne Kompas handler om pigen Lyra. Lyra er teenager og bor i Oxford på Jordan-kollegiet. Hun har ingen forældre, da de er døde og hun har derfor kun sin onkel Lord Asriel tilbage. Han er dog ikke til stor støtte, da man bruger alt sin tid på at rejse omkring i verden. Lyra har derfor ikke et tæt forhold til sin onkel og i virkeligheden frygter hun ham.

Lyra begiver sig en dag ind i Herreværelset. Herreværelset er forbudt område for eleverne, da professorerne her mødes for at tale om forskellige hemmelige emner. Lyra ville i virkeligheden bare kigge ind i Herreværelset for at se, hvordan det så ud. Hun ender dog med at være nødsaget til at blive derinde, da et møde blandt professorerne går i gang inden, at hun kan nå at slippe ud. Her starter Lyras eventyr for alvor.

Hendes onkel er kommet forbi kollegiet, da han på en af sine rejser har fundet beviser på en ny og helt forunderlig viden. Lyra overhører alt. Samtidig er der stor rædsel blandt børn i landet, hvilket skyldes, at flere børn kidnappes og forsvinder sporløst. Kidnapperne bliver kaldt for Snapperne og da Lyras ven Roger en dag bliver fanget af dem, beslutter hun sig for at drage afsted for at finde sin ven.