Lydbøger » Det kolde guld

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Det kolde guld Lydbog

4.5/5

Forfatter: Julie Hastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

De to svenske forfattere samt ægteparret Cilla Börjlind og Rolf Börjlind har skrevet Det kolde guld, som hører under genren krimi. Dyk ned i det nervepirrende samt krimifyldte univers, som Stilton og Rönning serien består af. Dette er femte bind i denne serie, og man kan med fordel lytte til Det kolde guld lydbog gratis.

På fjeldet er sneen ved at smelte, og her gør man sig et historisk fund. En afdød dukker op i sneen, men han har været død i flere årtier. Olivia Rönning bliver sat på sagen, men hun kommer ud for en farlig storm på vej mod gerningsstedet. Tom Stilton bliver nødt til at forlade Asien, for at kunne hjælpe hende. Hvad mon der sker nu?

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 3 minutter

Det kolde guld: Handling

De svenske forfattere Cilla Börjlind og Rolf Börjlind har igen beriget serien om Stilton og Rönning, ved at have udgivet den spændende samt krimifyldte roman Det kolde guld. Dyk ned i dette univers ved at lytte til Det kolde guld lydbog gratis, hvor du bliver taget med på en uforglemmelig rejse rundt i et fiktivt og dramatisk univers, som du ikke vil forlade.

Det kolde guld indgår desuden i serien Rönning og Stilton, som var første serie de to svenske forfattere udgav. Dette værk er femte værk i denne serie, og man kan nu lytte til Det kolde guld lydbog gratis. I Det kolde guld lydbog hører man derfor igen til Olivia Rönning og Tom Stilton.

I Det kolde guld lydbog placeres læseren i det nordlige Sverige, i fjeldet i Arjeplog. Her er sneen ved at smelte i den varme samt sommer. Der bliver dog fundet noget foruroligende i sneen. En afdød mands lig bliver fundet. Han var blevet skudt, men ikke for nyligt. Han har været død i omkring to årtier.

Ved at lytte til Det kolde guld lydbog hører man, at Olivia Rönning bliver sat på sagen. På vej mod gerningsstedet er der dog en urolig storm, som formår at nedstyrte helikopteren hun sidder i. Hun vågner heldigvis, men piloten er bevidstløs og der er intet signal til omverdenen. Hun er dog ikke alene i fjeldet, men de andre individer, som også er interesseret i den afdøde mand, har luskede hensigter.

Tom Stilton finder ud af hvad der er sket med Olivia, og han forlader straks Thailand for at hjælpe. Tingene bliver dog ved med at tage en vild samt farlig drejning.

Om forfatteren: Cilla & Rolf Börjlind

Cilla Börjlind og Rolf Börjlind er et ægtepar fra Sverige, som begge er meget eftertragtede samt elskede figurer på den litterære scene. De to forfattere har i et velfungerende samarbejde skabt adskillige værker, som den svenske samt internationale læser holder kærligt af.

De to forfattere er kendt for at skrive krimier, eksempelvis Det kolde guld indgår i en krimiserie kaldet Rönning og Stilton. Første debut på den litterære scene var i 2012, og romanen Springflod påbegyndte denne serie.

De to forfattere er også kendt for at have skrevet manuskripter, som er blevet fremvist i diverse kendte serier i Sverige, blandt andet flere af afsnittende af Wallander.