Lydbøger » Døden Kører Audi

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Døden Kører Audi Lydbog

4/5

Forfatter: Kristian Bang Foss

lydbog og e-bog

Introduktion

Døden kører Audi handler om Asger, der i sandhed har dummet sig. Han mister alt, herunder også sit job, hvorfor han bliver nødt til at arbejde som handicaphjælper. Her passer han Waldemar, der er verdens mest syge menneske. Waldemar kender, som følge af sine mange sygdomme, til alverdens uhyggelige og sjældne lidelser og fortæller åbent om disse til Asger.

Waldemars liv er i høj grad urimeligt og Asger får i sandhed set, hvordan livet også kan være. Waldemar og Asgers hverdag går i betonghettoen i Stentofte, der er præget af håbløshed. Håbløsheden vendes dog til håb, da Waldemar og Asger sammen sydpå til Marokko, hvor de opsøger Torbi el Mekki, der er en healer. Spørgsmålet er, om denne healer kan hjælpe Waldemar og give ham håb for fremtiden.

Døden kører Audi er en rørende fortælling om livets mange op- og nedture. Man bliver draget ind i fortællingen om de mange forskellige aspekter af livet. For at få en bedst mulig oplevelse med fortællingen anbefales det, at man hører Døden kører Audi lydbog. Herved kan man bedre fordybe sig i fortællingen uanset, hvor man befinder sig.

For at høre Døden kører Audi lydbog, skal man blot følge instruktionerne her på siden. Herefter skal man nemt og hurtigt oprette en gratis prøveperiode ved lydbogstjenesten. I hele prøveperioden kan man nu kvit og frit lytte til Døden kører Audi lydbog og mange andre spændende bøger såsom Røde Orm lydbog.

Informationer:

Oplæser: Stefan W. Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 4 timer og 30 minutter