Lydbøger » Røde Orm

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Røde Orm Lydbog

4.7/5

Forfatter: Frans G. Bengtsson

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er muligt at høre Røde Orm lydbog. Sproget i bogen kan virke en smule gammeldags, hvorfor bogen kan være svær at komme igennem, hvis man skal læse den fysisk. Sproget giver dog bogen en helt speciel tone, hvorfor sproget har en yderst positiv indvirkning på fortællingen. Sproget skal derfor ikke være en hindring der gør, at man ikke får læst bogen.

Som alternativ til at læse bogen, kan man høre bogen som lydbog og fordybe sig i den historiske tid. Fordelene ved at høre bogen som lydbog er mange. Udover at det kan være nemmere at forstå bogen, når den læses op, så dækker fordelene også over, at man kan høre bøger på tidspunkter, hvor man normalt ikke ville kunne læse en bog. Det er muligt at få en gratis prøveperiode på en lydbogtjeneste ved at følge instruktionerne her på siden. Her vil du også kunne høre andre spændende bøger såsom Giganternes Fald Lydbog og Den Danske Borgerkrig 2018-24 Lydbog.

Informationer:

Oplæser: Thomas Guldstad
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 17 timer og 48 minutter

Bogens handling

Røde Orm lydbog er en bog, som er skrevet mellem 1941 og 1945. Handlingen foregår på Svend Tveskæg og Harald Blåtands tid. Forfatteren får derfor inkorporeret rigtige historiske begivenheder og personer i bogen.

Bogen handler om en vikingehøvding ved navn Røde Orm. Som ung bliver han taget til fange af nogle vikinger, der er på vej på et togt. Selvom han først starter som fange, ender han dog med at blive en del af vikingernes besætning. Togtet med vikingerne fører Orm på store eventyr, hvor han både taber og vinder rigdomme. Han bliver blandt andet slave i Cordova for kaliffen. Derudover bliver han også livvagt og møder kong Harald, der er dansk konge. Orm forelsker sig i kong Harald datter Ylva og deltager i et togt til England, hvor han lader sig kristne. Orm ender med at blive en meget anerkendt høvding i sit hjemland, der ses meget op til.

Røde Orm lydbog er både fyldt med politiske magtkampe, dramatik, blodige slag, ære og guld, villige kvinder og togter der involverer store eventyr. Bogen er meget underholdende hele vejen igennem, da man både får et indblik i opture og nedture.