Lydbøger » Dødesporet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dødesporet Lydbog

4.6/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

Kriminalromanen Dødesporet er skrevet af den danske journalist samt forfatter Sara Blædel. Forfatteren har udgivet sit værk i næsten 40 forskellige lande, og hun anses i Danmark som værende krimidronningen. Hun er kendt for sin serie om kriminalassistenten Louise Rick og vedkommendes veninde Camilla Lind, som er en journalist. Dette er det seneste værk i serien med otte værker om Louise Rick.

I Roskilde findes en famøs sti midt i en skov. Denne skov blev oprindeligt benyttet af religiøse sekter, hvor døende individer blev bragt hertil, og de ofrede hyppigt ofrenes blod til guder. Der er igen aktivitet i skoven, da en lille dreng er forsvundet heri. Louise Rick er blevet sat på sagen, og situationen er meget værre end forventet.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 34 minutter

Dødesporet: Handling

Kriminalromanen Dødesporet er skrevet af den danske journalist samt forfatter ved navnet Sara Blædel. Forfatteren anses indenrigs for mange at være dronningen af krimigenren, og hendes værker er udgivet i omkring 40 forskellige lande. Hun er kendt for sin serie om kriminalassistenten Louise Rick, og vedkommendes veninde Camilla Lind, der er journalist.

Dødesporet er det nyeste værk inden for Sara Blædels serie om kriminalassistent Louise Rick. Der er syv tidligere værker i denne serie. Man kan med fordel finde Dødesporet som lydbog, og man kan desuden lytte til Dødesporet lydbog gratis.

I Dødesporet lydbog kan man høre om en famøs og vemodig sti på Sjælland i Danmark. Denne sti er placeret i Roskilde, og er for de fleste er stien kendt under navnet Dødesporet. Denne sti er blandt andet tilgroet, og den er yderligere placeret i en skov fyldt med eg.

I Dødesporet lydbog informeres man om stiens historie. Den blev oprindeligt benyttet i de ældre dage som en menneskelig rasteplads. Man bragte døende individer ud i skoven ved denne sti, og nogle sekter samt kulter benyttede stedet til at udføre religiøse ofringer. Her ofrede nogle sekter blandt andet offerets blod til deres guder. Nu er der igen aktivitet i skoven.

Man hører i Dødesporet lydbog, at Louise Rick voksede op nær denne sti. Dette var en fordel for hende, da hun har fået en ny opgave. En lille dreng er nemlig forsvundet i denne skov. Efterforskningen løfter desuden sløret for nogle grusomme hemmeligheder i lokalsamfundet. Man kan med fordel lytte til Dødesporet lydbog gratis.

Om forfatteren: Sara Blædel

Sara Blædel er født i 1964 og hun er en dansk journalist samt forfatter. Forfatteren er mest af alt kendt for at have skrevet en serie af romaner, der hører under genren krimi. I denne serie følger man Louise Rick, som er en kriminalassistent. Kriminalassistenten har også en veninde inden for journalistik, som hedder Camilla Lind.

Forfatteren har vunden sig god vej frem mod den internationale litterære scene, da hendes værker blandt andet er udgivet i næsten 40 forskellige lande. I Danmark er hun også velkendt inden for genren krimi, og hun anses af flere for at være dronningen af denne genre.