Lydbøger » Dødsenglen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dødsenglen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

I Dødsenglen bliver Louise Rick igen sat på en sag, der tilsyneladende er helt simpel, men som altid viser den sig at have mere gemt i ærmet. Det hele starter med et meget gammelt og værdifuldt glasikon, der bliver stjålet. Herefter er der personer, der forsvinder og personer, der dør – spørgsmålet er blot, fra hvis hånd de mødte døden i Dødsenglen.

Sara Blædel har endnu en gang skrevet en forrygende krimiroman om Louise Rick, som du ikke vil snyde dig selv for. Her bliver flere sager pludselig viklet sammen, og det er op til Louise Rick at finde hoved og hale i det hele og samtidig sikre, at de rette bliver stillet til ansvar for forbrydelserne i Dødsenglen.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 42 minutter

Dødsenglen: Handling

Dødsenglen lydbog starter med en hemmelighed. Det er en hemmelighed i en familie, som i flere generationer har holdt på hemmeligheden om det kostbare glasikon ved navn Dødsenglen. Familien Sachs-Smith har haft glasikonet i familien i mere end hundrede år, men det har altid været som en hemmelighed. Ingen uden for familiens medlemmer vidste noget om det. Hvorfor chokket er enormt, da glasikonet en dag forsvinder i Dødsenglen lydbog gratis. 

Chokket bliver ikke mindre, da familien erfarer, at moderens antagende selvmord pludselig bliver betragtet som en mordsag. Kan de to hændelser alligevel have noget med hinanden at gøre?

Uden viden om disse to sager har Louise Rick nok at se til i Dødsenglen lydbog med en sag om en forsvunden kvinde. En af de mange teorier om kvindens forsvinding er, at hun blot har haft et ønske om et nyt liv, og derfor selv iscenesatte sin forsvinding i Dødsenglen lydbog gratis. Men Louise Rick er ikke overbevist, og endnu mindre da endnu en kvinde forsvinder fra samme område, som den første kvinde forsvandt. Nu har Louise ingen tvivl tilbage. Hun er overbevist om, at begge kvinder blev bortført og i værste tilfælde også dræbt.

Som beviserne kommer frem i lyset, står det klar, at sagen om glasikonet Dødsenglen har mere at fortælle. Det samme har familien Sachs-Smith, og Louise Rick vil gøre alt for at finde frem til sandheden i Dødsenglen lydbog. Ikke mindst da det bliver klart, at de forsvundne kvinder hænger sammen med det forsvundne stykke glaskunst. Louise Rick indser, at hvis blot hun løser den ene sag, løser hun også den anden sag.

Om forfatteren: Sara Blædel

Siden Sara Blædel skrev sin første krimiroman, Grønt støv, tilbage i 2009 har hendes forfatterkarriere virkelig haft fart på. Hun har siden da skrevet mere end et dusin bøger, og bidraget med korte noveller til andre samlinger med flere danske krimiforfattere. Alene serien om Louise Rick er til dags dato oppe at tælle hele 12 bøger. 

Dødsenglen er den sjette bog i serien om Louise Rick, hvor du før den gerne skulle have læst Hævnens gudinde, og efter at have læst den, kan du se frem til at læse De glemte piger. Sara Blædel har formået at skrive en serie om en dansk kriminaldetektiv, hvor det også er interessant at følge med i privatlivet med karakteren Louise Rick.