Lydbøger » Dødens terning

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Dødens Terning Lydbog

5/5

Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Manden med leen har endnu en gang brug for Filips hjælp og denne gang drejer det sig om Dødens terning. Men Filip gør sig hurtigt en frygtelig opdagelse, der gør færden efter Dødens terning ekstremt farefuld.

Dødens terning er blevet stjålet, og Døden selv kan ikke selv få den tilbage. Derfor må han hente hjælp udefra, og tager kontakt til Filip på ny.

Filip får en forklaring på, hvilken rolle terningen spiller, og bliver derpå ledsaget af Satina på sin rejse. Undervejs opstår der et spørgsmål, om det nu er det rigtige at bringe terningen tilbage, og hvorfor vi ikke bare alle kan leve evigt.

Dødens terning lydbog gratis er et djævelsk godt valg, og den er svær at lægge fra sig igen.

Informationer:

Oplæser: Kenneth Bøgh Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 9 timer og 41 minutter

Dødens terning: Handling

Dødens terning er det andet bind i den populære serie ved navn ’Den store Djævlekrig’. Filip har tidligere gennemlevet en masse som Djævelens lærling og er nu vendt tilbage til livet. Minder fra de ting, som han oplevede, sidder stadig fast dybt i hans sjæl, og han savner de venner, som han fik i Helvede. Det kan vi følge i Dødens terning lydbog.

Da Dødens terning på et tidspunkt bliver stjålet, får Filip nu endnu en mulighed for at komme tilbage til underverdenen. Døden fortæller, at det er denne terning, som han benytter til at bestemme, hvor længe et menneske skal leve.

Derfor bliver Filip og Satina bliver begge sendt afsted for at skulle lede efter terningen for at undgå, at mennesker kommer til at leve for evigt. Uden terningen kan Døden nemlig ikke bestemme, hvornår et menneske skal dø. Lyt til Dødens terning lydbog gratis for at se, om Filip og Satina får held til at sikre terningen igen og undgå, at Himmel og Helvede bliver overflødigt.

Undervejs stiller hovedpersonen sig selv spørgsmål omkring, hvorfor vi ikke bare alle kan leve evigt, og om der overhovedet er behov for en himmel og et helvede. Giv dig i kast med Dødens terning lydbog for at finde ud af, om Filip finder svar på sine spørgsmål og når at hjælpe Døden med at få sin efterspurgte terning tilbage.

Dødens terning lydbog er en rigtig god måde at leve sig ekstra ind i den verden, som Filip befinder sig i og følge hans søgen efter Dødens terning.

Om forfatteren: Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen er en dansk forfatter, der beskæftiger sig med helvede, djævelskab og fristelser. Specielt er han kendt for sine værker inden for gys og fantasy, hvor man finder titler som ‘Djævelens Lærling‘, ‘Dødens terning’, ‘Antboy’, ‘Skakmat’ og ‘Himmelherren’.

Andersen voksede op nær Ringsted og tog en uddannelse som lærer, men undervejs debuterede han i 2000 med fantasy-triologien ‘Slaget i Caïssa’. I 2007 gav han sig dog til at skrive på fuld tid, og han har undervejs vundet adskillige priser for sine værker.

En vigtig inspirationskilde til Andersens værker er mytologier og teologiske tekster, som han formår at flette ind i problematikker som ulykkelig kærlighed og mobning.