Lydbøger » Elins død

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Elins død Lydbog

4.6/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

For tolvte gang er Sara Blædel tilbage med endnu en nervepirrende krimi om Louise Rick. Denne gang kan du lytte til historien i Elins død lydbog og finde ud af, hvor langt de enkelte personer er villige til at gå, når deres kære er i fare.

Elins død er en bog om de store følelser. Det er en historie om, når familier bliver splittet og skal forsøge at finde sammen igen med ulykker lige rundt om hjørnet. Det er en historie om at acceptere placeringen af skyld og det medfølgende ansvar. Men det er lige så meget en historie om at tilgive de rette mennesker.

Hvis du har læst alle andre bøger i serien om Louise Rick, skal du ikke snyde dig selv for denne fortælling.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 18 minutter

Elins død: Handling

Elins død tager dig med til hver sin afdeling i Danmark. I den ene ende af landet, nær Haderslev, bliver en ældre mand fundet død på en mindre ø. Ved første øjekast er politiet enige om, at det er en ligetil ulykke. Manden må være faldet på en ganske uheldig måde, og som følge deraf er han druknet.

Men som sagen skrider frem, og lytteren kan følge med denne udvikling i Elins død lydbog, står det klart, at der er tale om ganske anderledes omstændigheder. Det lokale politi bliver hurtigt enige med sig selv om, at de har brug for assistance. Derfor tilkalder de Louise Rick og hendes hold til hjælp.

Den anden del af historien i Elins død tager lytteren med til Skanderborg. Her får Camilla den sørgelige besked om, at hendes mor er død. Camilla er selv lige ved at komme sig over bruddet med sin mand. Det forhindrer hende ikke i at rejse afsted til Skanderborg med sin søn uden tøven. Hensigten er at få styr på moderens bo. Midt i oprydningen støder hun pludselig på en række ting, som løfter sløret for en altafgørende hemmelighed om moderen.

Tilbage i Haderslev begynder Louise Ricks efterforskning at trække tråde hele vejen til Skanderborg. Pludselig må Camilla se sig involveret i en uønsket sag. Og jo mere de opdager, jo dybere stikker de mange opdagelser, end nogen af dem havde regnet med. Hvis du er fan af Louise Rick fra tidligere bøger, bør du ikke gå glip af Elins død lydbog gratis. Her er spænding og nerver uden på tøjet, når du lytter til hvert nervepirrende kapitel i Elins død lydbog.

Om forfatteren: Sara Blædel

Sara Blædel har efterhånden fået oparbejdet sig en solid karriere, som en ukronet dronning af krimigenren i Danmark. Den første bog om Louise Rick udkom i 2004. Siden da har Blædel arbejdet løs på serien, som er en af de mest populære krimiserier i Danmark.

Elins død er den tolvte bog i serien, som efterfølger Den tavse enke.
Som alle de andre i serien kan du sagtens lytte til Elins død lydbog gratis uden, at det er nødvendigt at have læst de andre i serien. Den enkelte sag afsluttes i bogen. Louise Ricks udvikling sammen med de andre i hendes omgangskreds uddybes fra bog til bog.