Lydbøger » En dygtig havfrue

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En dygtig havfrue Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sanne Munk Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

En dygtig havfrue er ungdomsbogen, der har taget landet med storm med en så virkelighedstro forestilling om, hvordan det er at være ung, og hvilke store forventninger, der er at leve op til. Det er historien om Stephanie, der har overraskende mange ting at skulle forholde sig til i sit liv, hvor hendes forældre ikke længere kan finde ud af at enes om særligt mange ting.

En dygtig havfrue er en historie om, hvor svært det kan være for børn, når deres forældre vælger at sige stop, og pludselig ikke kan finde ud af at enes længere. Det er historien om, hvor meget Stephanie kaster sig ud i alt, hvad hun gør med krop og sjæl for at være perfekt.

Informationer:

Oplæser: Marie-Louise Grund Petersen
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 2 timer og 33 minutter

En dygtig havfrue: Handling

En dygtig havfrue lydbog er historien om Stephanie, som for det meste kun tænker på en ting. Hun drømmer om at bliver den bedste svømmer på sit havfruehold, fordi hun er overbevist om, at hendes svømmelærer endelig vil lægge mærke til hende. Men det er svært hele tiden at skulle navigere i en hverdag, hvor Stephanie konstant skal vælge, hvilken personlighed hun skal fremvise overfor hvem i En dygtig havfrue lydbog gratis.

Når Stephanie er sammen med sin far, skal hun helst ikke brokke sig for meget eller bede om for meget. Det er sådan han kan lide hende bedst, og når hun selv er i stand til at lukke for køleskabet eller låse sig ind, når han ikke er hjemme. Eller hvis hun ikke hidser sig for meget op eller græder, eller i det hele taget minder for meget om sin egen mor i En dygtig havfrue lydbog.

Når Stephanie er sammen med sin mor, må hun til gengæld gerne være så meget som sin mor som muligt. Det er, når de minder om hinanden, at moren bedst kan lide Stephanie. Når de kan drikke te og spise pizza sammen eller snakke tøsesnak. Og ikke mindst når Stephanie er tynd, så kan moren allerbedst lide hende i En dygtig havfrue lydbog gratis.

Stephanie kæmper med alt for mange ting i sit unge liv, og det gør historien i En dygtig havfrue lydbog det mere vigtig for unge at læse. Det er en skræmmende, men også opsigtsvækkende historie om, hvor langt unge mennesker kan være villig til at gå for at opnå deres drømme og virke perfekte udadtil for alle parter.

Om forfatteren: Sanne Munk Jensen

En dygtig havfrue er skrevet af Sanne Munk Jensen, der i flere år har skrevet smukke ungdomsromaner, der fortæller om, hvordan det er at være teenager på barsk og virkelig maner. Historien om Stephanie er ikke anderledes på den måde, når den tager fat på virkelighedens pres på mange unge, og hvor desperate de er efter at virke perfekte for alle i deres omgangskreds, inklusive deres forældre.

En dygtig havfrue vakte opsigt, da den først udkom netop fordi, den er så hudløs ærlig. Siden hen har Sanne Munk Jensen også skrevet Tag gaden tilbage og Au Pair, som begge også rammer lige på og hårdt, som ægte ungdomsromaner skal.