Lydbøger » En torn i øjet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En torn i øjet Lydbog

4.2/5

Forfatter: Julie Hastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Krimiromanen En torn i øjet er skrevet af den danske forfatter ved navnet Julie Hastrup. Forfatteren er ikke kun en kendt profil i dansk litteratur, men hendes værker er også nået frem til andre lande. Hendes krimier er desuden også bestsellere, og de omhandler oftest drabsefterforskeren Rebekka Holm.

Rebekka Holm er en ambitiøs efterforsker for Rigspolitiets Rejsehold, og hun klatrer hurtigt op ad karrierestigen. Der dukker dog en ny sag op fra hendes barndomsby, som nu påmindende hende om hendes fortid. Specifikt hvad der skete for 16 år siden. Sammen med den lokale politibetjent Michael Bertelsen, skal hun løse sagen. Men dette er lettere sagt end gjort.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 48 minutter

En torn i øjet: Handling

Den danske forfatter Julie Hastrup har med En torn i øjet formået at skabe en ny serie af romaner, som omhandler en drabsefterforsker ved navnet Rebekka Holm. En torn i øjet formår at tage dig med på en nådesløs rejse i et krimifyldt univers, hvor man kigger over skulderen på en drabsefterforskers dystre sager. Lyt til En torn i øjet lydbog gratis, hvis du vil komme helt tæt på en efterforskning, som er ledet af en intelligent drabsefterforsker.

I En torn i øjet lydbog introduceres man til den unge samt begavede Rebekka Holm, som er en drabsefterforsker, der er knyttet til Rigspolitiets Rejsehold. I En torn i øjet lydbog hører man, at den ambitiøse efterforsker er ved at klatre op ad stien i sin karriere. En dag bliver hun dog konfronteret med hendes fortid, som hun har glemt alt om i over 16 år.

Der bliver i En torn i øjet lydbog fundet en ung kvinde, som er blevet myrdet brutalt. Hun blev fundet i en skov nær Ringkøbing Fjord, som er drabsefterforskerens hjemegn. Hun bliver sendt til gerningsstedet, hvor alt tager sig en ubehagelig drejning.

Sammen med den lokale politibetjent ved navnet Michael Bertelsen, skal de nu opklare den mystiske sag. At lede efter morderen skulle dog vise sig for at blive vanskeligere end forventet. Alt imens han hjælper hende med at finde morderen, skal de se bort fra diverse intriger og falske løgne, som blot sætter drabsefterforskeren samt politimanden på vildspor.

Mon morderen bliver fundet? Find ud af det ved at lytte til En torn i øjet lydbog gratis.

Om forfatteren: Julie Hastrup

I slutningen af 1960’erne, mere specifikt i år 1968, blev Julie Hastrup født. Julie Hastrup er en dansk forfatter. Forfatterskabet er for mange danske læsere samt anmeldere kendt for at bestå af diverse romaner, som tilhører genren krimi. Forfatteren er dog ikke kun kendt i Danmark, men på den internationale bane inden for litteraturen er hun også kendt for hendes mørke samt spændingsfyldte romaner.

Forfatteren formår med sine bestsellere at fange læseren i et krimifyldt univers, som man ikke har lyst til at forlade. Mest af alt er hun kendt for sin serie af romaner omhandlende Rebekka Holm, der er en drabsefterforsker. En torn i øjet er eksempelvis omhandlende hende. Lyt til En torn i øjet lydbog gratis i dag.