Lydbøger » Familien Rokesby

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Familien Rokesby Lydbog

4.3/5

Forfatter: Julia Quinn

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis du har hørt Bridgerton lydbøgerne, så vil Familien Rokesby lydbøgerne helt sikkert også være noget for dig!

Serien om Familien Rokesby foregår en generation før familien Bridgerton. Fortællingerne foregår i slutningen af 1700-tallet. Her følger vi den aristokratiske Rokesby-familie, der er naboer og venner med Bridgerton-familien.

Hovedpersonerne i fortællingen er George Rokesby og Billie Bridgerton. De to forventes at gifte sig, men kan de blive lykkelige sammen, når de ikke selv har valgt hinanden?

Du kan lytte til Familien Rokesby lydbog gratis og høre den spændende kærlighedsfortælling.

Informationer:

Oplæser: Tammi Øst
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 49 minutter

Familien Rokesby: Handling

George er den ældste søn i familien Rokesby. Han er kommende jarl og forventes at gifte sig med et passende parti.

Stort set alle forventer, at George og naboen Billie Bridgerton skal gifte sig. Familien Rokesby og familien Bridgerton har jo været naboer i århundreder, så det ville være passende.

Billie er dog ikke begejstret. Faktisk leder hun slet ikke efter en mand, som hun kan gifte sig med. Hun leder i hvert fald slet ikke efter George, som er den i familien Rokesby, hun bryder sig mindst om.

Som handlingen skrider frem i Familien Rokesby lydbogen, må Billie og George dog prøve at få det til at fungere. Heldigvis viser det sig, at alle deres fordomme om hinanden kommer til skamme.

Der opstår gnister mellem de to og efter deres første kys står alt klart. Intet viser sig at være, som de havde troet. Der er opstået et bånd, som aldrig vil kunne brydes.

I Familien Rokesby lydbog får du fortalt en ægte kærlighedshistorie fra 1700-tallets højere kredse i London. Lydbøgerne handler om historien før Bridgerton serien. Hvis du var fan af disse lydbøger, vil du helt sikkert også blive betaget af Familien Rokesby lydbøgerne!

Foreløbigt er der udkommet fire lydbøger i serien:

  • Den rebelske Miss Bridgerton
  • En opdigtet ægtemand
  • Miss Bridgertons hemmelighed
  • En uhørt skandale

Om forfatteren: Julia Quinn

Familien Rokesby lydbøgerne er skrevet af den amerikanske forfatter Julia Quinn.

Hun er en bestseller forfatter på New York Times og er forfatteren bag Bridgerton serien. Hendes bøger er blevet oversat til mere end 40 sprog og hun er derfor en hyldet forfatter verden over.

Du kan lytte til Familien Rokesby lydbog gratis og træde ind i hendes fantastiske univers om aristokrater, magt og ikke mindst kærlighed.