Lydbøger » Farlig fortid

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Farlig fortid Lydbog

4.4/5

Forfatter: Julie Hastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

I Farlig fortid bliver Rebekka Holm endnu engang hvirvlet ind i en sag, der denne gang viser sig at have flere år på bagen. Det varer ikke længe, før hun bliver revet med i efterforskningen af en undsluppen fange, som pludselig sætter sine spor rundt i landet i form af mordofre.

Farlig fortid er pakket med dramatiske hændelser, som alle sammen bliver bundet sammen til sidst og i takt med, at Rebekka Holm finder flere og flere spor i sagen.

Hvis du har læst de andre bøger om Rebekka Holm, ved du allerede lidt af, hvad du går ind til i Farlig fortid, som er femte bind i serien om Rebekka Holm.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 52 minutter

Farlig fortid: Handling

Farlig fortid lydbog er en kriminalhistorie, der spænder over flere årtier og flere sager, end Rebekka Holm havde forudset. Det hele starter en nat, hvor en fange skal transporteres til en ny beliggenhed. Af uforklarlige årsager skal fangen transporteres med en ambulance fra Østjyllands Statsfængsel. Her har fanget indtil nu siddet, hvor han er dømt til livstid for sine tidligere forbrydelser i Farlig fortid lydbog gratis.

Men uheldet er efter dem, og på denne kolde nat om vinteren sker det, at ambulancen kører galt. Det der ikke måtte ske, det sker, og fangen slipper væk i alt kaosset. De to ambulancereddere kunne ikke gøre noget for at stoppe ham. I ulykken dør den ene ambulanceredder på stedet, mens den anden kvæstes meget voldsomt i Farlig fortid lydbog.

Med en livstidsfange på flugt er det kun et spørgsmål om tid, før ulykkerne begynder at indtræffe igen. Og ganske rigtigt. Allerede den efterfølgende dag bliver der fundet et lig. En lokal landmand er blevet dræbt og stukket flere gange med sin egen høtyv. Historien i Farlig fortid lydbog gratis begynder for alvor at tage fat, og Rebekka Holm bliver sat på sagen med det samme.

Samtidig er der en lokal præst, som meget overraskende en dag læser sin egen dødsannonce i den lokale avis. Chokket er til at tage fat på, og Rebekka Holm må grave dybere i efterforskningen i Farlig fortid lydbog. Ikke mindst da hun begynder at se en sammenhæng med sager, der strækker sig helt tilbage til sommeren 1989. Synderne fra fortiden begynder pludselig at indhente Rebekka Holm.

Om forfatteren: Julie Hastrup

Julie Hastrup udkom med den første bog i serien om Rebekka Holm, En torn i øjet, tilbage i 2018. Denne var også hendes debutroman, og de danske krimifans tog hurtigt imod Rebekka Holm og de mange sager, som hun blev viklet ind i.

Siden da har Julie Hastrup skrevet i alt otte bøger om Rebekka Holm, hvor sagerne bliver mere og mere mærkværdige, men energien og spændingsniveauet er nøjagtig det samme, som da fans først forelskede sig i Julie Hastrups bøger. Farlig fortid er den femte i serien, som efterfølger Portræt af døden og selv efterfølges af Mirakelmanden. I hver bog er Rebekka Holm fuld af energi og mere og mere ambitiøs omkring sit arbejde.