Lydbøger » Grønt støv

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Grønt støv Lydbog

4.2/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

Grønt støv af Sara Blædel er første krimiroman inden for serien om kriminalassistenten Louise Rick og journalisten samt krimireporteren Camilla Lind. Ved at lytte til Grønt støv lydbog bliver man placeret i et meget detaljeret samt spændingsfyldt univers, som tager en med på en rejse gennem adskillige drabssager.

En weekend får Drabsafdelingen i Københavns Politigård to sager, og kriminalassistenten bliver sat på en af opgaverne. Hun bliver dog hurtigt involveret i den anden sag. Kriminalassistentens veninde Camilla Lind er en journalist, og hun bliver også involveret. Her tager tingene sig en meget drastisk samt farlig drejning. Blandt andet involverer narkomiljøet sig i sagen og kontakter journalisten.

Informationer:

Oplæser: Judith Rothenborg
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 47 minutter

Grønt Støv: Handling

Sara Blædels mørke samt spændingsfyldte roman Grønt støv formår at sætte læseren dybt ned i et univers, som man ikke gider at forlade. Grønt støv er første bind i en serie af romaner, som følger forskellige kriminelle dog fiktive sager om drab inden for Københavnsområdet. Hvis man vil høre mere om forskellige krimisager, fyldt med detaljer samt spænding, så kan man lytte til Grønt støv lydbog gratis.

I Grønt støv lydbog introduceres læseren til Louise Rick. Louise Rick er den centrale person man følger gennem værket, og hun er en kriminalassistent med mange sager. Det erfares også, at hun arbejder i Drabsafdelingen i Københavns Politigård.

I Grønt støv lydbog hører man, at der en tilfældig weekend er ekstra meget travlhed i Drabsafdelingen. Der er to nye indmeldelser, og disse to sager skulle vise sig for at være ekstraordinære.

I den ene sag i Grønt støv lydbog er en ung kvinde fundet stranguleret i Østre Anlæg. Den anden sag er om journalist, som de har fundet myrdet i en baggård ved et hotel som kaldes Royal Hotel.

Kriminalassistenten bliver sat på sagen af den unge kvinde som blev fundet stranguleret i Østre Anlæg. Det skulle dog vise sig, at Louise Rick kunne sætte ligheder mellem de to mord. Kriminalassistenten bliver nu også involveret i den anden sag om journalisten, og det viser sig for at være meget mere kompliceret end forventet.

Kriminalassistenten har en god veninde ved navnet Camilla Lind, som er en journalist. Camilla Lind kendte til den afdøde journalist, og hun vil nu selv gerne have flere informationer som hun kan reportere. Hun bliver frarådet at involvere sig i sagen, men hun er besat af sagen. Alt tager sig dog en drejning, da individer fra narkotikamiljøet kontakter hende.

Om forfatteren: Sara Blædel

I midten af 1960’erne i Danmark er Sara Blædel født. Sara Blædel er til dagligt en dansk forfatterinde samt en journalist. Mange vil kunne genkende Sara Blædels forfatterskab, ved at det indeholder en del serier af romaner, som inddrager aspekter fra krimiverden. Forfatteren skriver nemlig værker inden for genren krimi. Eksempelvis er Grønt støv første værk i en serie af romaner om den fiktive person Louise Rick. Man kan med fordel lytte til Grønt støv lydbog gratis.

Forfatteren er dog ikke kun kendt på den danske litterære scene, men hun er også en anerkendt krimiforfatter i adskillige andre lande. Hendes værker er eksempelvis i omkring 40 forskellige lande udgivet samt oversat til diverse internationale sprog.