Lydbøger » Hærdet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hærdet Lydbog

4.7/5

Forfatter: Casper Fauerholdt & René Dahl Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

René Dahl Andersen var en af de bedste i politiet, indtil det gik grueligt galt. Kan man være med til at beskytte vores love, og samtidig selv bryde dem? Hærdet er en ærlig fortælling om hvordan uropatruljen arbejdede. Da lovene gled ud i sandet, da hullet moral og forkert retfærdighedssans blev hverdag.

I bogen Hærdet, følger man René som er en ung nordjysk politibetjent, som har drømt om at blive en del af den berygtede patrulje. Derfor tager til han København, hvor hans drøm bliver til virkelighed. Men allerede på dag ét i den nye patrulje, bliver han smidt direkte ind i en gråzone; nemlig bunden af samfundet, og det øverste af politiet. For at høre mere om Renés historie, kan du høre Hærdet lydbog.

Informationer:

Oplæser: Lars Bom
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 42 minutter

Hærdet: Handling

Hærdet er en unik fortælling om arbejdet som uropatruljen stod med. René giver læseren et indblik i hvordan de i patruljen arbejdede i et meget hårdt miljø, som bestod meget af pushere, narkomaner og hemmelige kilder. Indimellem var de på kant med retsplejelov og straffelov, fordi det vigtigste de skulle når de var ude på gaden, var at gennemskue hvem der reelt set var forbrydere.

Efter et år i patruljen begyndte det at gå ned ad bakke for René. Han arbejdede blandt andet som kildefører, undercoveragent for PET og urobetjent, men til sidst kunne han ikke selvfinde rundt i hvad der var rigtigt, og hvad der var forkert. I en blanding af storhedsvanvid og magtesløshed, blev 20 års arbejde i politiet smidt til siden, da han selv blev kriminel. Det startede med at han stjal nogle designerlamper fra arbejdspladsen på Politigården, og herefter var skæbnen lagt. For at høre mere om tiden efter, så kan du lytte til Hærdet lydbog gratis.

Hærdet er en bog med fart på allerede fra den første side, så man skal gøre sig klar på noget af en fortælling. Som læser får man sjælendt et ærligt og unuanceret billede af politiverdenen, så dette er en unik fortælling hvor René er helt ærlig hele bogen igennem. Han fortæller åbent om både succes, men også om de dårlige tidspunkter, hvor man ikke har været den bedste betjent.

Som læser kan man godt sidde og tænke, om han overhovedet må fortælle om det. Man kommer helt bag kulissen, og man ser også hvordan det hårde politiarbejde påvirker det private liv, fordi det koster. For at høre mere om Renés fortælling kan du lytte til Hærdet lydbog. Du kan også give dig i kast med efterfølgeren Helhjertet, hvis du bliver fanget af fortællingen!

Om forfatteren: René Dahl Andersen & Casper Fauerholdt

René Dahl Andersen er fra Nordjylland, og har arbejdet indenfor politiet i mange år. 20 år ved Københavns politi, og i 2006 blev han ved FBI uddannet undercoveragent, og var derefter UC-agent i mange år. Han har også været narkotikabetjent med den højeste uddannelse, som kildefører. I dag er han privat efterforsker for en række virksomheder, og er derudover mentor for private erhvervsfolk.

Casper Fauerholdt er uddannet journalist, og arbejder som freelancer på både aviser og TV2. Han har derudover skrevet nogle bøger også, så han har haft den rette erfaring til at hjælpe René med at gøre Hærdet til virkelighed.