Lydbøger » Helhjertet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Helhjertet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dennis Drejer & René Dahl Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Du har måske hørt om René Dahl Andersen før. Han blev særligt kendt efter udgivelsen af sin første bog Hærdet. Efterfølgende er han blevet kendt for podcasten Narkobetjenten og senere for podcasten Panser.

Nu er han tilbage med en ny og spændende fortælling! I Helhjertet lydbog kan du høre om nye narkosager, som René Dahl Andersen var en del af i sin politikarriere. Du vil også høre om politilivets dilemmaer. For hvordan hænger det sammen, at man skal være blød indeni, hvis man skal kunne arbejde i det hårdeste miljø?

Én ting er helt sikkert – du vil ikke blive skuffet, hvis du giver dig i kast med Helhjertet lydbog gratis!

Informationer:

Oplæser: Thomas Bang
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 16 minutter

Helhjertet: Handling

Helhjertet lydbog er endnu en spændende fortælling fra René Dahl Andersens liv. Bogen belyser flere spændende narkosager, beslag på bagmænd og politiforretninger på kanten. Derudover skildrer bogen de menneskelige sider. For selvom René var drejet af at jagte stoffer og få dem fjernet fra gaden, så var han som politimand også drevet af sit hjerte.

René formår at belyse, at der er mennesker bag kriminalitet. Han forsøger at lære disse mennesker at kende. Vi har nemlig alle noget tilfælles – også med de kriminelle. René opnåede sin store succes som politimand fordi han var i stand til at se dette.

Udover de kriminelle, vil du i Helhjertet lydbog også høre om Renés politikollegaer, der stadig balancerer i den gråzone der er til stede, når man arbejder som narkobetjent. Bag alle uniformer er der nemlig mennesker og for at være en god politimand, skal man først og fremmest være et godt menneske.

Lyt til Helhjertet lydbog gratis og lær, hvordan René Dahl Andersen kom klogere og styrket videre efter sit livs dumhed, hvor man modtog en seks måneders ubetinget dom.

Om forfatteren: Dennis Drejer & René Dahl Andersen

René Dahl Andersen er tidligere narkobetjent og sammen med Dennis Drejer, er han forfatteren bag bogen Helhjertet. Han var kendt som en stjerne i politiet, hvor han blandt andet har været en del af uropatruljen.

Efter en dum fejltagelse, hvor han fik en dom og blev fyret fra politiet, har han delt ud af sine erfaringer som narkobetjent. Dette har han blandt andet gjort i den tidligere bog Hærdet og i diverse podcasts.

René er en ærlig mand, hvilket er en af de helt store grunde til, at han er blevet en så populær formidler. Hvis du ikke har hørt hans tidligere bog Hærdet, anbefaler vi klart at du går i kast med denne inden du lytter til Helhjertet lydbog.