Lydbøger » Hævnens gudinde

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hævnens gudinde Lydbog

4.6/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

Louise Rick er tilbage for femte gang. I Hævnens gudinde kommer Louise til at stå med en sag, som strækker sig tættere på hendes privatliv, end hun kunne ønske sig. Hævnens gudinde er nok den første i serien, som vækker så store følelser hos læseren. Dog er der tale om følelser af dyb sorg, som sætter sig fast mellem siderne, og får læseren til at synke klumpen i halsen flere gange.

Hævnens gudinde er historien om Louise Rick, der pludselig bliver afbrudt i sit arbejde af sin plejesøn. Hvad der skulle have været en privat fest, er endt med en ulykke, fordi der kom ubudne gæster. Hvad der startede som en ulykke udvikler sig for hver dag til endnu mere, og Louise Rick må indse, at det ikke er alle, som har rent mel i posen.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 7 minutter

Hævnens gudinde: Handling

Hævnens gudinde lydbog starter i det Louise Rick sidder midt i en afhøring. En afhøring, som hun desværre må afbryde, da hendes plejesøn, Jonas, ringer til hende. Hvad der skulle have været en fredelig klassefest, endte pludselig med ukontrolleret vold fra uindbudte gæster. En af Jonas’ klassekammerater, Signe, ville løbe efter hjælp, men i sit forsøg på at hjælpe ender hun med at løbe ud foran en forbipasserende bil. Hvad der startede med at være en tragisk ulykke, udvikler sig til at være en katastrofal ulykke, da Signe senere omkommer på grund af de mange kvæstelser. 

Hævnens gudinde lydbog gratis bliver pludselig til en personlig sag for Louise Rick, da Signes mor bliver opslugt af tanken om at få hævn over sin datters død. Signe var moderens eneste barn, og da hun er væk, har moderen svært ved at holde fast i sin normale hverdag. For hver dag der går, bliver den store sorg mere og mere ændret til et brændende ønske om at få hævn.

Hævnens gudinde lydbog er den femte i serien om Louise Rick, og de sager hun bliver en del af som kriminalassistent hos Drabsafdelingen på Københavns Politigård.  Samtidig med at læseren følger et hæsblæsende drama, der bliver mere og mere indviklet, sker der heldigvis også en personlig udvikling gennem Louise og hendes veninde, Camilla. Den subtile kombination af personligt drama og drama i politiet giver en god dynamik, så ingen af de to dele bliver for tungt i Hævnens gudinde lydbog gratis.

Hævnens gudinde lydbog er en selvstændig historie, men for at få den bedste læseoplevelse anbefales det at have læst de første fire i serien.

Om forfatteren: Sara Blædel

Sara Blædel er en af Danmarks ukronede dronninger, når det gælder krimihistorier. Hendes serie om Louise Rick har flere gange ligget på bestsellerlisten, og for hver ny krimihistorie, som Sara Blædel lægger navn til, forbløffes læseren af hendes skræmmende fantasi.

Sara Blædel er oversat og udgivet i hele 37 lande, og så har hun vundet den flotte litteraturpris De gyldne laurbær.

I 2021 medvirkede Sara Blædel i en dokumentarserie, hvor det kom frem, at hun faktisk er ordblind, ligesom en stor del af resten af Danmark. Endnu en grund til, at hendes forfatterskab er endnu mere imponerende for hver ny bog hun udgiver og ikke mindst Hævnens gudinde.