Lydbøger » Havfruen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Havfruen Lydbog

4.6/5

Forfatter: Camilla Läckberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Havfruen er den sjette bog i serien om de mord, der bliver ved med at finde sted i Fjälbacka. Som altid får Erica nok at se til, da den ene sag tager den anden, og hendes privatliv også bliver ved med at kræve hendes opmærksomhed. I Havfruen må hun kæmpe med en sag, der sætter store spørgsmålstegn ved selve måden, ofret er blevet dræbt. Det gør det heller ikke nemmere, da Erica begynder at ane en sammenhæng mellem mordsagen, og en række breve hendes gode ven er begyndt at modtage i Havfruen.

Læseren skal være indstillet på endnu en medrivende fortælling, der er yderst svær at lægge fra sig med Erica og de andre i Fjälbacka.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 31 minutter

Havfruen: Handling

Havfruen lydbog tager læseren med tilbage til Fjälbacka for sjette gang. En dag bliver det gjort klart, at Magnus Kjellner er forsvundet uden at efterlade et eneste spor. Det er mystisk fordi, han på overfladen virker til at være den perfekte familiefar, og hans hustru og to børn, der bliver ladt tilbage, er knust over hans forsvinding. Selvom politiet gør alt i deres magt, er der ingen spor at gå efter, og ingen af dem ved, hvor Magnus kan befinde sig, eller om han overhovedet stadig er i live i Havfruen lydbog gratis.

Der går hele tre måneder, før der dukker et spor op, og denne gang er det et ret stort spor. Liget af Magnus Kjellner bliver fundet frosset ned i den lokale sø. Selvom politiet nu har fundet Magnus, er de stadig på bar bund i forhold til grunden til hans mord. Erica bliver koblet på sagen, og hun får sin sag for sig samtidig med, at hun skal forsøge at overtale sin kollega om alvoren i de hadebreve, han er begyndt at modtage i Havfruen lydbog.

Forfatterkollegaen Christian Thydell er dog ikke overbevist om alvoren i de anonyme breve, og slet ikke over Erica’s overbevisning om, at trusselbrevene har en forbindelse til mordet på Magnus Kjellner i Havfruen lydbog. Christian er på nippet til at få udgivet sin debutroman, og har nok at se til både privat og med dusinvis af interview i forbindelse med udgivelsen.

Det skal dog vise sig at være en fatal fejl at slå trusselbrevene hen og ignorere dem i Havfruen lydbog gratis.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg er tilbage med Havfruen, som er den sjette bog i serien om Patrik og Erika og deres politiarbejde i Fjälbacka. Som altid bliver deres privatliv indblandet i de sager, som de bliver sat på at arbejde, og det gør det ikke ligefrem nemmere. Havfruen er endnu en hæsblæsende og nervepirrende krimi fra en af Skandinaviens absolut førende krimidronninger.

Läckberg startede serien om Patrik og Erica med Isprinsessen, efterfulgt af Prædikanten, Stenhuggeren, Ulykkesfuglen, Tyskerungen og nu Havfruen.

Hvis du er fan af Läckberg kan du også forsøge dig med en krimi af Mari Jungstedt eller Katrine Engberg, som også skriver gode skandinaviske krimier.