Lydbøger » Heltenes sommer

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Heltenes sommer Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lotte Hammer & Søren Hammer

lydbog og e-bog

Introduktion

Heltenes sommer bringer igen læseren med ind på livet af Peter og Kassandra, som forsøger at leve et stille liv i Sovjetunionen. Men det er svært, når der er krig i resten af Europa. 

I Heltenes sommer må Peter og Kassandra endnu engang træffe en række valg, som kan betyde liv eller død, men de har ikke mange valg. Brutaliteten fra Nazityskland siver langsomt ind i resten af Europa, og ægteparret kan ikke længere bare lade stå til.

Heltenes sommer bliver deres første skridt på vej til at hjælpe med at løse en konflikt, som ingen nogensinde kommer til at glemme.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 10 minutter

Heltenes sommer: Handling

Heltenes sommer lydbog bringer Peter og Kassandra tilbage til den dunkle Sovjetunion. Her har Kassandra store planer om at færdiggøre sin uddannelse. Hun har brugt lang tid og hårdt arbejde på endelige snart at kunne kalde sig radiooperatør. Men som begivenhederne i Europa skrider frem, går det ikke lang tid, før Peter og Kassandra må vende op og ned på deres liv endnu engang i Heltenes sommer lydbog gratis.

I løbet af sommeren 1944 får den Røde Hær erobret sumpene i Pripjat. I netop samme område lå en partisanlejr, hvor Peter og Kassandra kæmpede en række kampe, inden de tog tilbage til Sovjetunionen. Den partisanlejr er der ikke længere efter Den Røde Hær har meldt deres ankomst i Heltenes sommer lydbog.

Ikke lang tid efter rejser Peter og Kassandra til Warszawa. Den samme beslutning har Den Polske Hjemmehær også truffet, og de ankommer på nogenlunde samme tid. Her begynder AK et opgør mod tyskerne, som hele området kommer til at kunne mærke i Heltenes sommer lydbog gratis. Tusinder af polakker, unge som gamle, slår sig til oprøret og vil kæmpe for deres land og liv. Men ingen kunne forudse den brutalitet, som tyskerne vælger at bruge for at slå oprøret itu.

Heltenes sommer lydbog er en fremragende bog om at træffe de svære valg i farlige situationer. Det er en historie om mennesker og troen på en bedre verden, selvom mørket konstant lurer i horisonten. Det er den andensidste historie med Peter og Kassandra, som konstant befinder sig i situationer, hvor de skal kæmpe for deres liv.

Om forfatteren: Lotte Hammer & Søren Hammer

Lotte Hammer og Søren Hammer er søskende, og sammen har de skrevet en lang række romaner, som både forbløffer og underholder læseren i mere end en forstand.

Deres første serie om betjenten Konrad Simonsen blev færdiggjort efter ti bøger, som også er blevet oversat til mere end 20 sprog. Siden de færdiggjorde serien om Konrad Simonsen må det i den grad siges, at de har skiftet genrespor for at skrive serien Venner og fjender om Peter og Kassandra. Serien om ægteparret i krigstiden afsluttes i den ottende og sidste bog, Rottelinjen, som kommer lige efter Heltenes sommer, og du bliver lige så fanget af hver en historie i serien.