Lydbøger » Hej Far Kære Emil

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hej Far Kære Emil​ Lydbog

5/5

Forfattere: Mikkel Beha Erichsen og Emil Midé Erichsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Familien har i sandhed taget danskerne med storm og af denne grund er bogen Hej Far Kære Emil også blevet en sand succes. Hvis man er en eventyrlysten person, bør man helt klart læse bogen. Det er muligt at høre Hej Far Kære Emil lydbog gratis ved at opnå en gratis prøveperiode på en af de danske lydbogtjenester. Denne bog er oplagt at høre som lydbog på en gåtur eller en rolig forårs- eller sommerdag, hvor drømmene kan få frit løb.

Hej Far Kære Emil lydbog tilbydes gratis af de danske lydbogstjenester. Her kan man også høre andre spændende bøger såsom Ser du månen Daniel og Papmache-reglen. For at opnå din gratis prøveperiode, skal du følge anvisningerne her på siden. Opret herefter dit gratis medlemskab, men husk at afmelde det inden, at prøveperioden er gået, hvis du ikke ønsker at betale for medlemskabet.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Beha Erichsen og Emil Midé Erichsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 17 minutter

Bogens handling

Rigtig mange danskere har fuldt med i Kurs Mod Fjerne Kyster, hvor Mikkel Beha Erichsen sammen med sin familie har krydset 2 oceaner og besøgt hele 17 lande. Familien har på deres ture oplevet ufatteligt mange ting og mødt en masse nye mennesker. De har dykket med hajer og har haft flere end 30 personer med ombord til søs på skibet. Livet til søs har for alvor sat sine spor i familien. I 2013 valgte de to brødre Theis og Emil selv at drage ud på en lang jordomsejling, som varede i hele tre år.

Familien har altså haft en lang række oplevelser, som for rigtig mange mennesker er fascinerende og spændende at høre om. Af denne grund har Mikkel og sønnen Emil i bogen Hej Far Kære Emil valgt at dele disse oplevelser. Mikkel og Emil har skrevet bogen imens, at de har befundet sig på en lille palmeø. I bogen får man både et indblik i de fantastiske eventyr, som de har været igennem, men også de udfordringer som der har været og de erfaringer, som de har opnået herudfra. Man ser derudover familiens rejsebeskrivelser og de mails, som de har sendt til hinanden undervejs. Her får Mikkel og Emil en åben dialog omkring alle de positive og negative sider ved at være på en jordomrejse til søs. Man hører både om ansvaret ved at være skipper, om tvivl og hjemlængsel, men også om at gøre ens drømme til virkelighed.