Lydbøger » Ser Du Månen Daniel

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Ser Du Månen Daniel Lydbog

5/5

Forfatter: Puk Damsgård

lydbog og e-bog

Introduktion

Ser du månen Daniel lydbog giver et helt unikt indblik i tortur, venskaber og håb under nogle af de mest ekstreme forhold. Samtidig skildrer fortællingen, hvordan det er at være familie til en søn, der er fængslet af Islamisk Stat.

Det er muligt at høre Ser du månen Daniel lydbog gratis ved at oprette en gratis prøveperiode ved en lydbogstjeneste. Herved kan du høre den fængslende fortælling om Daniel lige, når det passer ind i din hverdag. Du kan for eksempel høre bogen til og fra arbejde. Du kan høre Ser du månen Daniel lydbog gratis ved at følge anvisningerne her på siden. Du vil herefter kunne oprette dig som bruger. Hvis du ikke ønsker at betale for medlemskabet, afmelder du dig blot inden, at prøveperioden er gået. Der er dog også rigtig mange andre bøger på lydbogtjenesten, som er værd at høre. Hør for eksempel også Den Danske Borgerkrig 2018-24 lydbog eller Lykke-Per lydbog.

Informationer:

Oplæser: Louise Davidsen
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 9 timer og 3 minutter

Bogens handling

Ser du månen Daniel er en fortælling om en dansk fotograf ved navn Daniel Rye. Fortællingen er baseret på virkelige hændelser og er skrevet ved hjælp fra Daniel Rye selv samt hans familie og andre, der har været tæt involverede i historien.

Daniel tager til Syrien for at udleve sin drøm om at være fotograf. Daniels nærmeste er bekymrede inden, at han tager afsted, da Syrien på mange måder er et rigtig farligt land at tage til. Daniel vælger dog alligevel at tage af sted med åbent sind. Hans tur ender med at tage noget af en drejning, da han bliver kidnappet af Islamisk Stat. Sammen med 24 andre vestlige gidsler sidder Daniel fanget i Islamisk Stats fængsel i en by ved navn Raqqa i Syrien. Daniel sidder fængslet i 13 måneder og er det sidste gidsel, der forlader fængslet i live i 2014.

Fortællingen er både rørende og barsk og man får et rigtig godt indblik i, hvordan det har været for Daniel og de andre medfanger at være fængslet af Islamisk Stat. Samtidig går journalisten Puk Damgård helt tæt ind på livet af Islamisk Stat idet, at hun interviewer et tidligere medlem af terrororganisationen. Herved forsøger hun at finde frem til, hvilken indflydelse Islamisk Stat har på Syriens udvikling og hvad der dikterede, at Daniel fik lov til at blive forhandlet fri, mens andre fanger havde en noget mere trist skæbne.