Lydbøger » Hop i havet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hop i havet Lydbog

4/5

Forfatter: Susanna Søberg

lydbog og e-bog

Introduktion

I løbet af de seneste par år er danskerne blevet rigtig glade for vand. Hop i havet er en introduktion til den nye trend, som får pulsen op hos de fleste og sætter dagen i gang med et frisk pust. Vinterbadning er blevet det nye hit blandt unge som gamle.

Den friske morgendukkert skal ikke kun forbeholdes til sommermåneder, for i vinterhalvåret kan din krop også nyde godt af det salte vand ved kysterne.

Med Hop i havet får du en velskrevet introduktion til at bade i havet hele året rundt. Din krop og dit mentale helbred har umenneskelig godt af det, uanset hvornår på året det er. Det eneste temperaturen påvirker, det er hvor mange kopper kaffe eller te I skal drikke efterfølgende.

Informationer:

Oplæser: Susanne Bonde
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 19 minutter

Hop i havet: Handling

Trenden om at vinterbade er vokset støt i senere år, og måske især med Corona-pandemiens effekt på danskerne, der måtte blive hjemme mere end normalt. Mange danskere fandt hurtigt andet at bruge deres morgenrutiner på, og en utrolig populær aktivitet er og bliver vinterbadning. Susanna Søberg skriver i Hop i havet lydbog en lang række årsager til, hvorfor alle bør vinterbade. Det er en fritidsaktivitet, som nemt kan gå hen og blive en livsstil.

De, der har prøvet at vinterbade, kan nemt nikke genkendende til den trang, der følger med lyden af havets bølger. Hop i havet lydbog gratis understreger, at vinterbadning ikke kun er godt for din krop fysisk i forhold til forbrænding. Hop i havet er også med til at illustrere de positive effekter, som vinterbadning kan have på dit mentale helbred.

Hop i havet lydbog er din guide, hvad end du er rutineret vinterbader eller novice, med råd til, hvordan du kan udnytte naturen og komme i kontakt med din egen krop igen.

Hop i havet lydbog gratis er en introduktionsbog og guidebog samlet i en. Som titlen kort og præcist indbyder til at hoppe i havet, så gælder det ikke nødvendigvis kun vinterbadning. Din krop har godt af at bade i havet hele året rundt, hvilket du får gode råd til i Hop i havet lydbog.

Det er muligt, du syntes det ser forfærdeligt koldt ud, hvilket det med sikkerhed også er. Men de fordele, som vinterbadning har, kan ikke benægtes. Hele din krop påvirkes af det kolde gys, og dit mentale velvære bliver vækket og forfrisket til en bedre hverdag. Når først du har prøvet det en gang, vil du sikkert vende tilbage til havets lokkende bølger.

Om forfatteren: Susanna Søberg

Susanna Søberg er Ph.d. og forsker, har forfattet Hop i havet med henblik på at hjælpe dig i havets brusende bølger. Hop i havet er hendes første bog, som også er tilgængelig som lydbog. Som sagt er det lige dele introduktion- og guidebog til at bade i havet. Som forsker kommer Susanna Søberg også ind på mange faktuelle informationer om, hvad vinterbadning gør for din krop. 

Hun holder fast i, at vores travle hverdag har brug for den frihed og lykke, som vinterbadning kan give. Hop i havet er den perfekte bog til personen, som lige er begyndt at vinterbade, eller som vil lære mere om vinterbadnings mange fordele.

Susanne Søberg har også skrevet lydbogen Thermalist.