Lydbøger » Thermalist

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Thermalist Lydbog

4.1/5

Forfatter: Susanna Søberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Du har måske hørt, at det er sundt at udsætte din krop for sund stress. Det hjælper dig nemlig med at blive mere modstandsdygtig, når du bliver ramt af virkeligt stressede situationer.

I Thermalist lydbog forklarer eksperten Susanna Søberg dig, hvordan du kan stresse op for at stresse ned. Du bliver både introduceret til, hvordan du kan bruge varme, kulde og åndedrættet i denne sammenhæng.

Du kan høre Thermalist lydbog gratis og blive klogere på, hvad du kan gøre for at nedsætte risikoen for stress og livsstilssygdomme.

Informationer:

Oplæser: Mette Hvid-Olsen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 9 timer og 39 minutter

Thermalist: Handling

Mennesker har i tusindvis af år udsat sig selv for henholdsvis varme og kulde. Dette gjorde de i troen på, at det gjorde dem sundere og mere modstandsdygtigere overfor sygdomme.

Denne vigtige viden, som menneskeheden opbyggede, gik desværre tabt, hvilket har efterladt os med en misforståelse af stress.

I Thermalist lydbog fortæller Susanna Søberg om, hvordan vores indstilling til, at stress er farligt, er helt forkert. Vi er blevet til en generation af komfortmennesker, der for alt i verden vil undgå stressede situationer. Derfor er vi dårligere rustet, når vi står overfor store udfordringer i livet.

Når du lytter til Thermalist lydbog, vil du få præsenteret både den ældgamle viden om stress og den nyeste forskning på området. Susanna Søberg forklarer, hvordan mikrostress kan være med til at forlænge vores liv og forebygge livsstilssygdomme. dermere kan mikrostress generelt gøre os mindre stressede og mere glade.

Du vil høre interviews med eksperter og med folk, hvor mikrostressen har givet dem livsmodet igen. Hvis du også ønsker de positive effekter af at stresse op for at stresse ned, kan du lytte til Thermalist lydbog gratis.

Om forfatteren: Susanna Søberg

Susanna Søberg er forfatteren bag Thermalist. Hun har en ph.d. og forsker særligt indenfor stofskifte og nervesystemet.

Hun er i dag anerkendt som en af de førende eksperter indenfor mikrostress. Derudover tilbyder hun også onlinekurser, der kan hjælpe dig med at blive mindre stresset og forebygge livsstilssygdomme.

Udover Thermalist har hun også skrevet bogen Hop i havet.