Lydbøger » Kald mig prinsesse

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kald mig prinsesse Lydbog

4.5/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

Kald mig prinsesse udkom første gang i 2005 er er den anden roman, som den danske forfatter Sara Blædel har udgivet. I denne klassiske kriminalroman stifter læseren endnu engang bekendtskab med den skarpe, københavnske kriminalassistent ved navn Louise Rick. Rick arbejder på en sag om en ung pige, der er blevet voldtaget efter at have mødtes med en date fra en online datingside. Historien tager hurtigt fart, og Louise Rick er på sagen.

Hvis du allerede har stiftet bekendtskab med Louise Rick i Grønt støv og er vild med den seje kriminalassistent, må du ikke misse Kald mig prinsesse lydbog. Du kan også få Kald mig prinsesse lydbog gratis, hvis du blot følger instruktionerne her på siden.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 38 minutter

Kald mig prinsesse: Handling

Kald mig prinsesse er anden roman i den kendte og elskede krimiserie om kriminalassistenten Louise Rick. Rick tager endnu engang tyren ved hornene og lægger sig i selen for at løse endnu en grum mordsag.

I Kald mig prinsesse modtager Københavns Politigård en anmeldelse på en voldtægt. En ung kvinde er blevet voldtaget på groveste vis, efter at hun har stiftet bekendtskab med en mand, som hun har mødt på internettet. Sagen viser sig dog ikke at være så lige til for Louise Rick. Manden har nemlig snedigt nok valgt at opgive en falsk identitet på det online datingmedie.

I løbet af Kald mig prinsesse lydbog bliver det klart for Louise Rick, og denne voldtægt ikke er en enkeltstående episode. Sagen trækker nemlig uhyggelige tråde til andre, lignende sager. Kort til efter den første anmeldelse findes en kvinde kvalt og død. Denne kvinde har ligeledes været i kontakt med en mand på et online datingmedie.

Det går hurtigt op for Louise Rick, at hun bliver nødt til at tage skrappere midler i brug. Derfor ender hun med at tage tyrene ved hornene for at komme til bunds i denne sag. Rick opretter selv en datingprofil, og så går den vilde jagt ellers.

Kald mig prinsesse lydbog er en skøn krimi for alle læsere, der gerne ser en kvindelig hovedrolle i en krimi. Louise Rick er viljestærk, stædig og udholdende. Du kan også få muligheden for at få fingrene i Kald mig prinsesse lydbog gratis, hvis du er vild med Louise Rick. Se hvordan her på siden.

Om forfatteren: Sara Blædel

Sara Blædel (født d. 6. august 1964) er en dansk forfatter, der er bedst kendt for sine saftige og hæsblæsende krimier. Sara Blædel debutere som forfatter i 2004 med romanen Grønt støv. Hendes andel roman, Kald mig prinsesse, udkom i 2005. Siden sin debut har Sara Blædel været umådelig produktiv, og hun har sammenlagt udgivet mere end 15 titler.

Af andre krimier kan f.eks. nævnes Hævnens gudinde, Aldrig mere fri, Opløst, Pigen under træet, Den tavse enke, Den tredje søster, Ilkas arv og Bedemandens natter. Sara Blædels romaner er udkommet i 31 forskellige lande. Blædels bøger udkom indtil 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof, men siden 2008 har hun publiceret sine romaner i samarbejde med People’s Press.