Lydbøger » Kryb

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kryb Lydbog

4.7/5

Forfatter: Julie Hastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Rebekka Holm er tilbage i endnu en spændende roman, der igen sørger for at holde Rebekka opmærksom i sit arbejde. Hvilket kun er godt, for Rebekka er stadig ved at komme sig over et brud med sin tidligere kæreste. Derfor er det en skjult velsignelse, at handlingerne i Kryb kan distrahere Rebekka længe nok.

Som Rebekka bliver ved med at grave efter spor i Kryb, går det op for hende, at der er blevet begået fejl efter fejl i opklaringen af mordet på en ganske ung pige. Det gør kun Rebekka endnu mere opsat på at finde frem til sandheden og finde frem til en morder, der tilsyneladende ikke lader sig kue af noget som helst.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 25 minutter

Kryb: Handling

Kryb lydbog er den niende bog om Rebekka Holm, og det er ikke synderlig meget, der har ændret sig for Rebekka. Hun er stadig lige stædig og opsat på at finde svar, hvor ingen andre ser grund til at finde det. Det bliver en prøve, som Rebekka endnu engang må stå overfor i Kryb lydbog gratis.

Det er ikke kun Rebekkas historie, læseren får lov til at læse i Kryb lydbog. Det er også historien om Gro, der elsker at bo sammen med mange andre unge mennesker på det, de kalder Ungdomsøen. Her står de selv for at arrangere events, og en dag kommer Gros veninde, Frida for at hjælpe til. Desværre forsvinder Frida midt i festlighederne i Kryb lydbog gratis, og ingen ved, hvor hun er blevet af. Indtil hendes lig bliver fundet.

Det bliver Rebekka Holm, der bliver sat på sagen. Hun ser frem til at have noget at beskæftige sig med, så hun ikke ender med at hænge for meget i det brud, hende og kæresten lige har været igennem. Fridas sag er så tragisk og usammenhængende, at Rebekka snart bruger al sin tid på at finde svar, hvor alle andre har givet op i Kryb lydbog.

Selv da Rebekkas chef afgør, at sagen bør lukkes som et ulykkeligt selvmord, nægter Rebekka at give op, og hun bliver ved med at grave, indtil hun opdager den første af flere fejl i sagsbehandlingen. For hver bid information Rebekka opdager, kommer hun tættere og tættere på en gerningsmand, der ikke er bange for at ty til grufulde løsninger, så han ikke bliver fanget.

Om forfatteren: Julie Hastrup

Kryb er den niende bog i serien om drabsefterforskeren Rebekka Holm af Julie Hastrup. Den første bog i serien, En torn i øjet, udkom tilbage i 2009, og siden er serien kun blevet mere og mere populær for hver ny historie, som Hastrup får skrevet.

Kryb er endnu en medrivende kriminalroman om alt lige fra gamle venskaber og den sårbarhed, der kan følge med disse forbindelser. Det er en historie om en gerningsmand, der ikke er bange for at ofre alt i sine planer.

Kryb er sin egen afsluttende historie, men for at få en bedre forståelse af karakteren Rebekka Holm, vil det være en god ide at læse de andre bøger i serien også.