Lydbøger » Kun et liv

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kun et liv Lydbog

4.5/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

Den spændende krimiroman Kun et liv er skrevet af den danske forfatter samt journalist Sara Blædel. Dette værk indgår i en serie med otte bind. Denne serie er hvad forfatteren er kendt for, både internationalt og i Danmark. I Danmark er hun kendt som værende dronningen af krimigenren, og på internationalt plan har hendes værker nået frem til over 30 forskellige lande.

I Kun et liv finder en lystfisker et kvindeligt lig nær Tuse Næs. Politiet har dog brug for assistance fra Rejseholdet og Louise Rick. Dette er nemlig ikke en helt almindelig sag, og mordet har klare motiver. Man kan med fordel lytte til romanen som lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 23 minutter

Kun et liv: Handling

Den spændende kriminalroman Kun et liv er skrevet af den danske forfatter samt journalist Sara Blædel. Forfatteren har udgivet sine værker i over 30 forskellige lande, og hun anses blandt andet indenrigs for at være dronningen af krimi. Forfatteren er kendt for sine spændende romaner inden for krimigenren, hvor man følger Louise Rick, som er en kriminalassistent.

Man kan med fordel lytte til Kun et liv lydbog gratis, hvis man vil være fanget i et spændende krimiunivers, som Kun et liv blandt andet er en del af.

Kun et liv foregår omkring Holbæk, men mere specifikt foregår hændelsen lidt uden for i Tuse Næs.

I Kun et liv lydbog hører man om en lystfisker, som er på vej til at udføre sit sædvanlige arbejde som lystfisker. Man hører dog også i Kun et liv lydbog, at lystfiskeren en tidlig morgen finder liget af en kvinde. Den ukendte kvindes lig blev fundet i vandet, lidt ude for Tuse Næs.

Da politiet fra Holbæk bliver tilkaldt, har de dog brug for assistance, da de ikke selv kan løse den bizarre sag. Man kan med fordel lytte til Kun et liv lydbog gratis, hvis man vil høre om den ukendte kvindes lig i vandet.

I Kun et liv lydbog hører man, at Rejseholdet bliver tilkaldet. De bliver tilkaldet grundet de mærkværdige omstændigheder. Den unge kvinde har en anden etnisk baggrund, og hun har noget bundet om hendes liv. De er sikre på at dette var et mord.

Louise Rick arbejder på Drabsafdelingen i Københavns politi, og hun er blevet sat på opgaven. Sagen viser sig for, at være meget dybere end hvad de havde forventet. Splittelse mellem kulturelle normer, følelser og knuste drømme.

Om forfatteren: Sara Blædel

I år 1964 i København blev Sara Blædel født. Sara Blædel er derfor en dansk forfatter inden for krimigenren, og hun er også en journalist. Hun anses indenrigs for at være dronningen af krimigenren. Dette skyldes hendes mest kendte værker, som indgår i serien om kriminalassistenten Louise Rick. Denne serie har otte bind. Den centrale hovedperson har også en veninde, som nævnes jævnligt. Veninden hedder Camilla Lind, og hun er en journalist.

Forfatteren er ikke kun kendt for sin serie i Danmark, men hun er også en kendt figur på den internationale litterære scene. Dette skyldes blandt andet, at hun har udgivet sin serie i omkring 40 andre lande.