Lydbøger » Kvinde kend din mand

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kvinde kend din mand Lydbog

3.9/5

Forfatter: Jakob Olrik

lydbog og e-bog

Introduktion

Kvinde kend din mand er den bog, som de fleste kvinder ikke var klar over, at de havde brug for. Det er den bog, hvor en enkelt mand endelig tør fortælle ærligt, hvordan tingene skal fungere i romantikkens tegn. Kvinde kend din mand er en indsigt i, hvorfor mænd er, som de er, og hvordan kvinder bedst kan forsøge at håndtere det. Dette er ikke en bog fyldt med fakta og facitlister til, hvordan mænd og kvinder kan leve sammen i det bedste parforhold. Men Kvinde kend din mand er til gengæld en bog, der kan hjælpe de mænd og kvinder, som gerne vil have en bedre forståelse af hinanden i håb om at forbedre parforholdet.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 12 minutter

Kvinde kend din mand: Handling

Kvinde kend din mand lydbog er den længe ventede bog, hvor en enkelt mand tør sige tingene, som de er. Her bliver der afsløret hemmeligheder, som ingen mand før har turde afsløre. Det er hemmeligheder, som mange andre mænd går og gemmer på. Kvinde kend din mand lydbog er et indblik ind i mændenes tankegang til, hvorfor de tænker, det de tænker, og hvorfor de opfører sig, som de gør. Det er forfatter Jakob Olrik, som har bevæget sig ud på farlig, men ærlig grund for at kunne hjælpe mænd og kvinder til et bedre parforhold i Kvinde kend din mand lydbog gratis.

I Kvinde kend din mand lydbog får enhver kvinde redskabet, der kan være med til at afhjælpe de frustrationer, de måtte have over for mænds handlinger og reaktioner. Det er bogen til de kvinder, som stadig leder efter den eneste ene, og som ikke kan forstå, hvor pokker han bliver af, når nu de leder i alle verdens hjørner.

Men det er også bogen til kvinder, der allerede er i parforhold. Men det kan være, at parforholdet er begyndt at blive lidt støvet i kanterne. Når problemerne begynder at centrere sig om. hvorvidt toiletbrættet skal være slået ned eller ej, før der overhovedet kan være tale om sex i parforholdet.

Kort fortalt er Kvinde kend din mand lydbog gratis den rette bog til enhver kvinde, som ønsker at blive klogere på sin mand – og hvordan de dernæst kan forsøge at håndtere dem. Når først kvinden er blevet klogere på manden, er det slet ikke så svært at vedligeholde parforholdet.

Om forfatteren: Jakob Olrik

Jakob Olrik er i lang tid blevet kendt for at være sexekspert. Det startede med programserien på DR2 – ’I seng med DR2’ – hvorefter han senere blev fast inventar i Go’ Morgen Danmark, hver gang der skulle snakkes eller debatteres om sex. Desuden har han brugt sine mange ord om sex i et utal af debatter på kryds og tværs af aviser og blade, foruden en decideret ’Sexguide’, som han selv har forfattet. 

Kvinde kend din mand er en efterfølgende bog, til hans tidligere udgivelse, MER’ og bedre SEX, der endnu engang tager fat på parforholdets seksuelle lyster mand og kvinde imellem. I Kvinde kend din mand får læseren yderligere seks gode råd til sexlivet.