Lydbøger » Kvinden de meldte savnet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kvinden de meldte savnet Lydbog

4.6/5

Forfatter: Sara Blædel

lydbog og e-bog

Introduktion

I Kvinden de meldte savnet bliver Louise Ricks liv endnu engang vendt på hovedet, da en sag i England pludselig får en hel del opmærksomhed i Danmark. Det er første gang, at Louise Rick bliver inddraget i en sag uden for landets grænser, og af flere årsager bliver det en sag, som hun sent kommer til at glemme.

Kvinden de meldte savnet viser sig nemlig at være en større historie, der går tæt på et helt liv tilbage i tiden, hvor en enkelt kvinde har formået at leve under radaren. Indtil den dag hun bliver fundet dræbt, og ingen ved, hvorfor det er sket. 

Kvinden de meldte savnet er den niende bog i serien om Louise Rick og de mange kriminalsager, som hun får til opgave at løse.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 9 minutter

Kvinden de meldte savnet: Handling

Kvinden de meldte savnet lydbog begynder sin historie i England. En dag bliver en kvinde fundet dræbt, hvilket desværre ikke er så overraskende i nyere tid. Det overraskende ved kvinden er dog, at ved nærmere undersøgelser viser det sig, at hun faktisk er dansk. Med det samme begynder spørgsmålene at melde sig på banen omkring den dræbte kvinde.

Da det engelske politi begynder at kigge nærmere på kvindens identitet i Kvinden de meldte savnet lydbog gratis, får de sig endnu en chokerende overraskelse. I mere end 18 år har kvinden stået på en liste i Danmark over savnede personer. Hvordan har hun kunne leve i fred og uden, at nogen har opdaget, hvem hun var i Kvinden de meldte savnet lydbog.

Det engelske politi rammer en mur i deres eftersøgning, og de mangler spor til at kunne finde en gerningsmand. Da de prøver en ny fremgangsmåde med at udtænke et motiv bag drabet, bliver de nødt til at kontakte det danske politi. I Danmark bliver kriminalassistent Louise Rick sat på sagen i Kvinden de meldte savnet lydbog gratis.

Louises første opgave bliver at finde ud af, hvorfor en lang række tilsyneladende ukendte danskere har indsat overraskende store beløb på den dræbte kvindes bankkonto i Kvinden de meldte savnet lydbog. Der er flere og flere ting, som Louise begynder at undre sig over, som sagen udvikler sig, og efterforskningen vokser dag for dag. 

Som flere og flere svar kommer frem i lyset, står det klart for Louise, at denne sag ikke alene kommer til at chokere alle involverede, men det kommer også til at ændre alt i Louises eget liv.

Om forfatteren: Sara Blædel

Sara Blædel er en af de bedst sælgende krimiforfattere i Danmark, og hun blev endda udnævnt til Danmarks mest populære forfatter i 2014. Det var fjerde gang hun fik den flotte titel, foruden hun også har vundet De gyldne laurbær.

Serien om Louise Rick var den serie, som Sara Blædel slog igennem med, og den har også været hendes mest populære serie til dato. Den strækker sig i skrivende stund over 11 bøger, som hver især tager fat på skelsættende sager og personlige udviklinger for Louise Rick og hendes kollegaer. Foruden Kvinden de meldte savnet og resten af serien om Louise Rick har hun skrevet et par andre trilogier, der også er indenfor krimigenren.