Lydbøger » Let

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Let Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mette Louise Holland

lydbog og e-bog

Introduktion

Let – Skabt til forandring er en lydbog, der er skrevet af forfatteren Mette Louise Holland. Hun er også forfatteren bag Dit selvhelbredende sind.

I Let lydbog deler hun indsigter om kost, krop og kilo og ikke mindst De tre principper, som hun også udfolder i hendes tidligere bog.

Lydbogen er dog ikke en fortælling om gode kost- og motion råd. Derimod handler lydbogen om, hvordan du kan finde tilbage til dit sinds og din krops naturlige balance.

Du kan høre Let lydbog gratis, hvis du vil høre en lydbog, der er alt andet end en how-to guide.

Informationer:

Oplæser: Katrine Bach
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 15 minutter

Let: Handling

Ifølge Mette Louise Holland kommer forandring ikke af, at andre fortæller dig, hvad du skal gøre. Derfor er lydbogen Let – Skabt til forandring heller ikke en trin-for-trin guide til, hvordan du skal få en sund krop.

Tænk på hvornår nogen sidst gav dig et åbenlyst godt råd. Tænk nu på, om du rent faktisk fulgte det råd. I de fleste tilfælde vil svaret være nej. Hvis svaret var ja, ville du nemlig slet ikke have brug for denne lydbog, da du så allerede havde den krop, du ønskede.

I Let lydbog fortæller Mette Louise Holland om, hvordan varig forandring skal skabes indefra. Det der desværre ofte sker er, at vi kommer til selv at skærme vejen til at have en krop og et sind i balance. I lydbogen vil du lære, hvordan du kan gøre plads til forandring i dig selv.

Lydbogen taler imod at være på en bestemt motion- eller kostplan. I stedet for inviterer den dig til at forstå, hvor smukt din krop allerede virker og hvordan du kan finde hjem til dig selv.

Du kan lytte til Let lydbog gratis, hvis du også synes, at ovenstående lyder som en inspirerende rejse.

Om forfatteren: Mette Louise Holland

Mette Louise Holland er forfatteren til Let – Skabt til forandring. Hun er uddannet psykolog og står derudover bag bestsellerbogen Dit selvhelbredende sind.

Hun arbejder med udgangspunkt i De tre principper; livskraft, bevidsthed og tanker.

Udover at være forfatter er hun også ejer af INTAKT, der er et psykolog- og coachinghus.