Lydbøger » Dit selvhelbredende sind

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Dit selvhelbredende sind Lydbog

5/5

Forfatter: Mette Louise Holland

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Dit selvhelbredende sind sættes der fokus på ”The Inside-Out Understanding”. Denne behandlingsform er gået hen og blevet populært i en lang række lande. Behandlingsform indeholder en række grundprincipper, som behandlerne arbejder efter. Med Dit selvhelbredende sind lydbog kan du nu høre om disse principper.

Lyt til Dit selvhelbredende sind lydbog gratis og hør den første danske autoriserede psykolog inden for dette felt videregive sin information. Mette Louise Holland giver os nemlig et indblik i, hvad denne behandlingsform kan. Derudover giver hun os indblik i, hvorfor den er gået hen og blevet så populær.

Undervejs i Dit selvhelbredende sind vil der være interviews med en række danskere. Disse danskere har oplevet principperne, og deler nu ud af deres personlige erfaringer.

Informationer:

Oplæser: Anne Kjær
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 5 timer og 51 minutter

Dit selvhelbredende sind: Handling

I Dit selvhelbredende sind er der fokus på det, der kaldes for The Inside-Out Understanding. På dansk refereres dette ofte som til de tre principper. Dette er en bevægelse, der i løbet af det seneste årti er begyndt at bevæge sig gennem en lang række lande. Blandt disse lande fremhæver Dit selvhelbredende sind USA, England, Canada, Norge, Sverige og nu Danmark.

I Danmark blev Mette Louise Holland den første blandt autoriserede psykologer i Danmark, der arbejder efter principperne, som beskrives i Dit selvhelbredende sind lydbog. De principper, der beskrives i Dit helbredende sind, er enkle. Dog trænger de dybt ind og har stor indflydelse på os. Du kan også lytte til principperne ved hjælp af Dit helbredende sind lydbog.

Mette Louise Holland forsøger med Dit selvhelbredende sind at dele ud af den forståelse, som hun har opnået omkring de vigtige grundprincipper bag menneskets sind. Det er grundprincipper, der påvirker os alle. De er med til at skabe vores individuelle oplevelse af livet.

Undervejs vil der være interviews, der er udført af Mette Brink, med almindelige danskere. Lyt til Dit selvhelbredende sind lydbog gratis og lyt til fortællinger om mennesker, der nu føler, at de er blevet mere frie og livsglade. Lyt til Dit selvhelbredende sind lydbog og hør dem fortælle dem om, hvordan de nu også er blevet mere nærværende for deres kære.

Dit selvhelbredende sind byder på stof til eftertanke. Hør Mette Louise Holland dele ud af de mange erfaringer, som hun har samlet gennem et langt arbejdsliv.

Om forfatteren: Mette Louise Holland

Det er den danske psykolog ved navn Mette Louise Holland, der står bag værket Dit selvhelbredende sind. Faktisk er Holland den første danske autoriserede psykolog, der arbejder efter de tre grundprincipper, der beskrives i Dit selvhelbredende sind. Holland har gennem sit arbejde opnået en stor viden omkring det menneskelige sind. Hun har nu valgt at dele ud af sine erfaringer med udgivelsen af Dit selvhelbredende sind.

Det er dog ikke kun i Danmark, at folk har fået øjnene op for de grundprincipper, som Mette Louise Holland arbejder efter. Også i lande som USA, Canada, Australien, England og Spanien bryder denne behandlingsform frem.

Relaterede lydbøger