Lydbøger » Lev i nuets kraft

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lev i nuets kraft Lydbog

4.7/5

Forfatter: Eckhart Tolle

lydbog og e-bog

Introduktion

Først gav Eckhart Tolle os ideen om Nuets kraft, og nu får du redskaberne til at leve i nuets kraft. Lev i nuets kraft og dens forløber kan af mange betragtes som livsændrende, fordi den har hjulpet en lang række mennesker med at finde nærværet igen i en ellers fortravlet hverdag. Men det er ikke alle, som har lige nemt ved at finde frem vil nærværet. Det er her Lev i nuets kraft kommer ind i billedet.

Lev i nuets kraft er den følgebog, du har brug for, hvis du ikke fik nok med Nuets kraft. I Lev i nuets kraft får du udvalgte øvelser, som alle skal hjælpe dig til at finde lettere frem til nærværet og overkomme bekymringer.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 53 minutter

Lev i nuets kraft: Handling

Lev i nuets kraft lydbog er bogen til dig, som har brug for flere øvelser til at finde frem til det rolige nærvær, der sørger for, at du føler dig hjemme i dig selv. Det er den essentielle kerne i Eckhart Tolles budskab; at du finder roen og nærværet til bare at være i nuet. Men det er ikke alle, som har lige nemt ved at finde det nærvær lige med det samme. Derfor har Tolle også skrevet bogen Lev i nuets kraft lydbog gratis, der giver dig nogle øvelser til at opnå det.

Nuets kraft har mange styrker, som kan være med til at kaste nyt lys på den virkelighed, du befinder dig i. Med Lev i nuets kraft lydbog får du redskaberne til at kunne overvinde langt de fleste følelsesmæssige smerter, der konstant kan finde på at spænde ben for dig. Der er øvelser til at overvinde din hjernes tyranni, når du blot ønsker at være nærværende i det gældende øjeblik.

I det 21. århundrede er det måske mere vigtigt end før, at vi alle er i kontakt med nuet. 

Med Lev i nuets kraft lydbog gratis kan du fortsætte med den spirituelle videns-kurve, som du begyndte med Nuets kraft. I Lev i nuets kraft får du de nødvendige øvelser, som blandt andet kan bruges til at overkomme enhver tænkelig forhindring i hverdagen. Eller du kan finde øvelser, der skal hjælpe dig til at ændre vanedannende grublerier om en fortid, som du ikke længere er herre over. Med Lev i nuets kraft lydbog får du desuden også øvelser til at minimere dine mange bekymringer, som du måtte have om fremtiden.

Om forfatteren: Eckhart Tolle

Eckhart Tolle er ikke blot forfatteren bag bøgerne om Nuets kraft. Han er også tidligere underviser og entreprenør. Mange vil mene, at den ene eller anden religion spiller en større eller mindre rolle i hans spirituelle bøger. Men Tolle har selv erklæret, at han ikke er dedikeret til en enkelt religion, derimod er han påvirket og inspireret af mange religiøse antagelser.

Selvom Nuets kraft og Lev i nuets kraft lydbog har en del år bag sig, er det muligvis på sin plads at sige, at de trænger til en genindførsel i det moderne samfund. Verdenssamfundet kan godt tåle en genindførsel af Tolles praksis om at nå frem til indre velvære ved at leve i nuet.