Lydbøger » Nuets Kraft

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Nuets Kraft Lydbog

4.8/5

Forfatter: Eckhart Tolle

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er muligt at høre Nuets kraft lydbog gratis på en dansk lydbogtjeneste. Fordelen ved at høre bogen som lydbog er, at man herved i højere grad vil kunne finde tiden til bogen. Ydermere kan det være en stor fordel at høre en bog som denne fremfor at læse den. Dette skyldes, at man i højere grad vil kunne fordybe sig i det spirituelle budskab fremfor at fokusere på at læse. Det er dog også muligt at læse Nuets kraft e-bog gratis.

For at få adgang til bogen, både som lydbog og e-bog, skal du blot følge anvisningerne her på siden. Herefter vil du blive dirigeret til den bedste lydbogstjeneste, hvor du kan oprette en gratis bruger. Du kan altid afmelde dig, så du ikke skal betale for dit abonnement. Sørg blot for at gøre dette inden, at den gratis prøveperiode er gået. Såfremt du finder ud af, at lydbøger er lige noget for dig, findes der også mange andre lydbøger gratis på lydbogstjenesten. Hør for eksempel også Lev i nuets kraft lydbog, Den medicinske seer lydbog, 7 gode vaner lydbog eller Fatale forandringer lydbog.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 8 timer og 53 minutter

Bogens handling

Nuets kraft lydbog er en lærerig bog, som er skrevet af Eckhart Tolle. I bogen får man et indblik i den spirituelle verden, hvor budskabet i bogen er, at man skal huske at være og leve i nuet. Dette fremfor at tænke for meget dels både på fortiden og fremtiden. Herved vil man i højere grad blive nærværende lige netop der, hvor man befinder sig.

Eckhart Tolles fortælling giver en ide om, at der er en større virkelighed, som man som mennesker tager del i. Denne større virkelighed vil man kun blive en del af, hvis man bliver mere nærværende og slipper sine bekymringer. I Nuets kraft lydbog introduceres læseren for begrebet ’smertekroppen’. Dette begreb er en betegnelse for alle de negative følelser, som man som menneske har samlet sig sammen gennem livet. ’Smertekroppen’ vil være den største hindring mod at være i nuet og slippe sine bekymringer for at nå til en spirituel frigørelse.

Man opnår en stor grad af indsigt ved at høre Nuets kraft lydbog. Disse dækker blandt andet over, at mennesket er langt mere end blot deres tanker og sind og at der er stor autentisk styrke forbundet med at overgive sig. Kroppen og parforholdet er indgangen til at opnå fuldstændigt nærvær og nyde at være tilstede i livet.

Relaterede lydbøger