Lydbøger » Du Bliver Hvad Du Tænker

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Du Bliver Hvad Du Tænker Lydbog

4/5

Forfatter: Jørgen Svenstrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Du bliver hvad du tænker er en bog, som er skrevet af Jørgen Svenstrup. Forfatteren tager læseren med på en rejse omhandlende mentaltræning, hvor man skal forsøge at fjerne hjernens spændetrøje. Der er visse ting, som man bliver nødt til at vide, før man kan udvikle sig som menneske og herigennem forandre og forbedre ens tilværelse.

I stedet for at antage, at hjernen styrer os, skal man antage, at vi selv styrer hjernen. Herved får man en indstilling til, at man selv har mulighed for at bestemme, hvad man ønsker at gøre og hvordan man har det. Det, som man vælger at fokusere på i tilværelsen, vil man få mere af. Derfor bør man fokusere på de positive ting, men dette er dog en kompliceret proces.

På de danske lydbogstjenester kan man høre Du bliver hvad du tænker lydbog. Herved vil man kunne høre denne spændende bog om mentaltræning uanset, hvad man foretager sig. For at høre Du bliver hvad du tænker lydbog, skal du følge anvisningerne her på siden og herefter oprette en gratis prøveperiode. På lydbogstjenesten kan man også høre andre spændende bøger såsom Tarme med Charme lydbog og Stå Fast lydbog.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 4 timer og 49 minutter