Lydbøger » Stå Fast

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Stå Fast Lydbog

4/5

Forfatter: Svend Brinkmann

lydbog og e-bog

Introduktion

Stå fast er en bog, der handler om den udviklingstrang, der i høj grad er i den danske kultur. Udviklingstrangen har den ulempe, at man kan glemme fokus på de vigtige ting i livet. For mange fylder arbejdslivet mere og mere, mens privatlivet kommer i baggrunden.

Forfatten Svend Brinkmann forsøger at gøre op med den evige forandring og omstilling ved hjælp af 7 trin, som man kan benytte i stedet for de mange selvhjælpsguides, som mange ellers benytter. De 7 trin handler blandt andet om, at man skal tage nej-hatten på og fokusere på det negative i ens liv samt begynde at dvæle ved fortiden. Bogen er derfor skrevet med en stor grad af humor og hjælper en til at få en mere realistisk indstilling til livet.

Det er muligt at høre Stå fast lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden. Ved at oprette en gratis prøveperiode på lydbogstjenesten, kan du høre Stå fast lydbog og de mange andre lydbøger, som tilbydes. Du kan blandt andet også høre mange andre spændende udviklingsbøger såsom 7 gode vaner lydbog og Livsfarlig ledelse lydbog.

Informationer:

Oplæser: Morten Runge
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 3 timer og 56 minutter