Lydbøger » Livsfarlig Ledelse

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Livsfarlig Ledelse Lydbog

4.5/5

Forfatter: Christian Ørsted

lydbog og e-bog

Introduktion

Livsfarlig ledelse er en Bestseller indenfor bøger, der handler om at benytte de rette ledelsesmetoder på arbejdspladsen. Bogen har opnået utroligt meget anerkendelse og ved at læse bogen, vil man få stor indsigt i de psykologiske mekanismer, som i høj grad er årsagen til, at man går ned med stress.

Bogen egner sig til at blive hørt som lydbog. De spændende mekanismer og cases holder en til ilden og man vil derfor finde ud af, at man lynhurtigt får hørt bogen til ende. Du kan høre Livsfarlig ledelse lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden. Du vil herefter skulle oprette en gratis bruger på en af de mest populære danske lydbogstjenester. Bemærk dog at du skal betale for medlemskabet efter prøveperiodens udløb, hvis du ikke afmelder dig. Lydbogstjenesten har udover Livsfarlig ledelse lydbog også rigtig mange andre spændende bøger, som er værd at høre. Disse dækker blandt andet over Nuets Kraft lydbog, Den Medicinske Seer lydbog, 7 Gode Vaner lydbog og Fatale forandringer lydbog. God fornøjelse med at høre dine foretrukne lydbøger!

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 5 timer og 23 minutter

Bogens handling

Livsfarlig ledelse er en spændende bog, der handler om, hvordan man bliver en så god leder som muligt. Christian Ørsted er ledelsesrådgiver og har valgt at skrive denne bog for at afdække myterne omhandlende, hvordan godt teamwork er, hvordan man bliver motiveret og ønsker anerkendelse og hvordan man bedst muligt udvikler sig personligt. Disse myter er blevet opbygget over mange år i samfundet og i denne bog, forsøger Christian Ørsted at finde frem til sandheden.

Igennem de seneste 100 år har man udviklet ledelsesmetoder ud fra psykologiske principper. Ledelsesmetoderne har resulteret i en stor effektivitetsfremgang, men har også haft negative bagsider. Ledelsesmetoderne har gjort, at det er muligt at motivere og styre medarbejdere i så stor stil, at medarbejderne både sætter deres helbred og moral på højkant for at opnå de opstille mål. Dette har resulteret i, at stressniveauet er steget markant samtidig med, at kreativitet og innovation er faldet. Derudover er det blevet sværere for rigtig mange mennesker at finde en balancegang mellem arbejde og privatliv.

I Livsfarlig ledelse præsenterer Christian Ørsted gruopvækkende cases fra erhvervslivet, hvorudfra han prøver at identificere, hvad det er der gør, at mennesker går ned med stress. I bogen lærer man om de store psykologiske kræfter, som der er i spil og man finder derudover ud af, hvorfor man bliver dårligere og dårligere til at tænke selv.