Lydbøger » Lev med det

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lev med det Lydbog

4.1/5

Forfatter: Henrik Qvortrup & Lars Trier Mogensen

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste af os har en holdning til Mette Frederiksen. Hun er i sandhed en kvinde, som deler vandene. Men hvordan har hun egentlig regeret landet under facaden?

I Lev med det lydbog tager de to politiske journalister Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen dig med ind i regeringens inderste cirkel. De fortæller historien om Mette Frederiksens vilde tid som Danmarks statsminister. Om hendes første sejr, den voksende modstand og hendes comeback.

Én ting er sikkert. Når du har lyttet til Lev med det lydbog gratis, vil du vide en hel del mere om Mette Frederiksen som statsminister.

Informationer:

Oplæser: Henrik Qvortrup
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 6 timer og 29 minutter

Lev med det: Handling

Mette Frederiksen har været magtfuld på en måde, som ingen andre har været det i Danmarkshistorien før. Hun har været kontroversiel i hendes regeringsstil. Hun har fået folk til både at elske og foragte hende. Der er ingen danskere, der ikke har en holdning til Mette Frederiksen.

Hendes regeringstid har været præget af turbulens med både Corona krisen, krig og inflation. Selvom kriserne har været sande, har hun indimellem formået at tale dem op til sin egen fordel. Hun har vist en stædighed som ingen andre før hende og det har vist sig at være både hendes største styrke og svaghed.

I Lev med det lydbog vil du ikke kun lære mere om Mette Frederiksen, men også om de få fortrolige hun har haft i hendes regeringsperiode. Fortrolige, som har håndteret alt både i forbindelse med Corona og krig.

Når du lytter til Lev med det lydbog gratis vil du komme med ind i de allerinderste cirkler i regeringen og lære rigtig meget om Mette Frederiksens tid som statsminister.

Om forfatteren: Henrik Qvortrup & Lars Trier Mogensen

Lev med det er skrevet af Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen. De er begge politiske journalister og har skrevet politiske bøger før. Sammen har de blandt andet skrevet For enhver pris, der ser nærmere på en tidligere regering under Lars Løkke.

Udover at være journalist er Henrik Qvortrup tidligere chefredaktør på både Ekstra Bladet og Se og Hør. Derudover har han været politisk kommentator på TV 2.

Lars Trier Mogensen er både redaktør, debattør og forfatter. Han har blandt andet været radiovært på Det Røde Felt og vært på Borgen Late Night sammen med Henrik Qvortrup.