Lydbøger » Mere er aldrig nok

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mere er aldrig nok Lydbog

4.8/5

Forfatter: Niels Overgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Mere er aldrig nok er skrevet af forfatteren Niels Overgaard. Du kender måske lydbogen Det hele handler ikke om dig, som er skrevet af samme forfatter.

I denne nye lydbog vil du lære, hvordan du får et lykkeligt liv ifølge antikkens filosoffer.

I Mere er aldrig nok lydbog ser Niels Overgaard nemlig nærmere på, hvad lykke er for noget. Du vil lære, hvad der ofte karakteriserer det gode liv og hvordan du selv kan komme nærmere det.

Hvis du synes, det lyder spændende, kan du høre Mere er aldrig nok lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Niels Overgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 19 minutter

Mere er aldrig nok: Handling

Hvordan får man egentlig et lykkeligt liv? Hvordan navigerer man i en stadig mere kompleks verden? Hvordan lever man sit liv på en ordentlig og meningsfuld måde?

Disse spørgsmål tager Niels Overgaard fat på i Mere er aldrig nok lydbog. Han ser nærmere på, hvad antikkens helt store tænkere siger om det gode, lykkelige liv.

Vi har det ofte med at fokusere meget på, hvad vi opnår i livet. Vi sætter os nye mål og føler mening, når vi lykkes med dem. Som du kan høre i Mere er aldrig nok lydbog, viser det sig dog, at lykken i langt højere grad bliver bestemt af, hvordan du opnår dine mål.

På samme måde kan du selv være med til at definere din lykke ved at have fokus på, hvordan du oplever, frem for hvad du oplever. Vores oplevelser er nemlig formet af, hvad vi føler og ikke så meget, hvad den konkrete oplevelse handler om.

Hvis du også vil lære, hvordan du kan leve dit liv på en meningsfuld og lykkelig måde, kan du høre Mere er aldrig nok lydbog gratis.

Om forfatteren: Niels Overgaard

Mere er aldrig nok er skrevet af Niels Overgaard.

Han er uddannet journalist og arbejder som kommunikationschef for PFA.

Niels Overgaard debuterede som forfatter i 2008, men er særligt blevet kendt for lydbogen Det hele handler ikke om dig.

Hans skrivestil er ligefrem og humoristisk, men med meget dybde.