Lydbøger » Min vej som leder

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Min vej som leder Lydbog

4.1/5

Forfatter: Martin Thorborg

lydbog og e-bog

Introduktion

Min vej som leder lydbog er skrevet og indlæst af den succesfulde iværksætter Martin Thorborg. Som de fleste andre iværksættere, vidste Martin Thorborg ikke ret meget om de sædvanlige måder at lede et team på for at opnå mest mulig succes med sin virksomhed.

Men hvordan endte han så med at klare sig så godt? I Min vej som leder kan lære om Martin Thorborgs erfaringer i forhold til, hvad god ledelse er. Hvordan motiverer man sine medarbejdere og hvordan træffer man de svære beslutninger i en virksomhed?

Dette og meget mere kan du høre om i Min vej som leder lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Martin Thorborg
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 41 minutter

Min vej som leder: Handling

Hvis du kender til Martin Thorborg, ved du også, at han ikke har en lang videregående uddannelse. I stedet for er han sprunget ud i livet som iværksætter og har lært, hvilke metoder der fungerer bedst hen ad vejen. For, hvem siger, at MUS-samtalen og personalehåndbogen er livsnødvendige for at kunne drive en effektiv og behagelig arbejdsplads?

Martin Thorborg præsenterer i Min vej som leder lydbog hans ligefremme metoder. Disse metoder har virket i hans virksomheder, når han har skulle skabe en mission, motivere medarbejdere, få arbejdslivet til at give mening, og træffe både lette og svære beslutninger.

Hvis man ikke formår at være en god leder, vil man ofte heller ikke formå at skabe en succesfuld virksomhed med gode tal på bundlinjen. Så, selvom motivation af medarbejdere ofte bliver overset i dagligdagen, så er det i virkeligheden dét, du bør have fokus på som leder. I hvert fald, hvis du virkelig vil opnå succes som Martin Thorborg har gjort.

Lyt til Min vej som leder lydbog gratis og find ud af, hvad Martin Thorborgs hemmelig er bag sin succes som leder.

Om forfatteren: Martin Thorborg

Martin Thorborg blev først kendt som stifteren bag firmaet Jubii, som han stiftede sammen med to venner tilbage i 1995. Siden da er der dog sket meget i Martin Thorborgs karriere.

Efter salget af Jubii, der sikrede hver af stifterne over 100 millioner kroner, har serieiværksætteren også startet kendte virksomheder såsom Amino og Dinero. Herudover har han sideløbende skrevet bøger som Iværksætter til jeg dør, Fra led til leder og Skab din egen succes.