Lydbøger » Skab din egen succes

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skab din egen succes Lydbog

4.3/5

Forfatter: Martin Thorborg

lydbog og e-bog

Introduktion

Skab din egen succes er skrevet af serieiværksætteren Martin Thorborg.

Når du lytter til Skab din egen succes lydbog, vil du blive introduceret til livsråd, der kan hjælpe dig med at nå dine mål i livet.

Martin Thorborg har på trods af modstand fundet lykken i livet ved at leve efter en række simple principper og regler. I sin bog deler han sine råd med dig, så du, som titlen antyder, kan skabe din egen succes i livet og opnå lykke.

Du kan lytte til Skab din egen succes lydbog gratis. Bogen er kun 47 minutter lang, så du kan hurtigt få indblik i Martin Thorborgs leveråd.

Informationer:

Oplæser: Martin Thorborg
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 47 minutter

Skab din egen succes: Handling

Du kender måske Martin Thorborg som en af de mest kendte iværksættere i Danmark. Han har etableret mere end 40 virksomheder og solgt en række af dem for mere end en milliard kroner tilsammen.

Martin Thorborg har dog ikke kun oplevet medgang på sin vej. Han blev smidt ud af skolen som barn, er gået konkurs flere gange, været ramt af stress og andre ulykker. På trods af modgangen, har han dog rejst sig igen og fundet lykken i livet ved at skabe sin egen succes.

I Skab din egen succes lydbog deler Martin Thorborg ud af de livsråd, som han har benyttet for at finde lykken i livet. Han lever efter nogle få simple principper og regler. De handler både om pligter, ansvar og udfordringer, men også omgangen med negative mennesker.

Reglerne er simple og de vil ifølge Martin Thorborg hjælpe dig med at nå dine mål – både i morgen, men også resten af dit liv.

Du kan lytte til Skab din egen succes lydbog gratis ved at følge vores links her på siden.

Om forfatteren: Martin Thorborg

Martin Thorborg er mest kendt som stifteren bag firmaet Jubii, som han stiftede tilbage i 1995. Herefter har hans karriere ikke stået stille.

Han er i dag kendt som serieiværksætter og står blandt andet også bag virksomhederne Amino og Dinero.

Martin Thorborg har udgivet en håndfuld bøger, der alle handler om iværksætteri eller livsoptimering. Udover bogen Skab din egen succes, har han blandt andet udgivet bogen Min vej som leder.