Lydbøger » Mio, min Mio

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Mio, min Mio Lydbog

4.8/5

Forfatter: Astrid Lindgren

lydbog og e-bog

Introduktion

Mio, mio Mio lydbog er en dragende fortælling med mange fantastiske temaer såsom omsorgssvigt, drømme, mod og venskaber. Bogen henvender sig primært til den yngre målgruppe, da den er skrevet på en nem og forståelig måde. Bogen benyttes også ofte i undervisningen på skoler. For nogle kan det dog være svært at samle sig om at læse en bog. Her kan en lydbog være en rigtig god ide at prøve. Man kan enten nøjes med at høre bogen som lydbog, eller man kan kombinere det at høre bogen med at læse bogen. Således får man stadig trænet sin læsning samtidig med, at man nyder en god fortælling.

Det er muligt at høre Mio, min Mio lydbog gratis ved at følge anvisningerne her på siden. Såfremt man ikke ønsker at fortsætte sit medlemskab, skal man blot afmelde sig inden, at prøveperioden er udløbet. Der er også mange andre spændende bøger på lydbogtjenesten såsom Brødrene Løvehjerte Lydbog og Harry Potter Lydbog.

Informationer:

Oplæser: Karsten Pharao
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 3 timer og 25 minutter

Bogens handling

Mio, min Mio lydbog er en meget kendt fortælling om Bo Vilhelm Olsson, som i bogen kaldes for Bosse. Fortællingen er skrevet af den verdenskendte Astrid Lindgren, som særligt er blevet hyldet for hendes forfatterskab af bøger, som primært henvender sig til den yngre læser.

Bosse bor hos et ældre ægtepar, som har adopteret ham. Ægteparret bryder sig dog ikke om drenge, hvorfor Bosse ikke har det særlig rart i hjemmet. Bosse ønsker at slippe væk fra hjemmet og en dag finder han en ånd i en flaske. Han slipper ånden løs, som tager ham med til et andet sted, nemlig Landet i det Fjerne. Da ånden og Bosse er ankommet til landet, får Bosse at vide, at han i virkeligheden ikke hedder Bosse, men i stedet Mio. Han er søn af kongen i Landet i det Fjerne. Bosse finder sig hurtigt til rette i denne nye tilværelse og får både en bedste ven ved navn Jum-Jum og en hest ved navn Miramis.

Ikke alt er dog vidunderligt i landet. Der bor en ond ridder ved navn Kato i nabolandet. Kato har et så stort had, at alt jord omkring Katos slot er afsveden og gold. På trods af, at Mio blot er en dreng, der ikke er ret gammel, skal Mio besejre Ridder Kato. Mio tager derfor sammen med sin bedste ven Jum-Jum og sin hest Miramis mod nabolandet og Ridder Kato, hvor han vil møde sin skæbne