Lydbøger » Brødrene Løvehjerte

Brødrene Løvehjerte Lydbog

5/5

Forfatter: Astrid Lindgren

lydbog og e-bog

Introduktion

Brødrene Løvehjerte lydbog er en fortælling, som rigtig mange mennesker kender til. Den introduceres særligt i folkeskolen, da fortællingen indeholder rigtig mange vigtige temaer. Det kan dog være svært at læse en bog, da dette ofte tager længere tid end at høre en bog. Ved at høre Brødrene Løvehjerte lydbog, kan man bedre forbyde sig i fortællingen og høre bogen, lige når man har tid. Dette kan for eksempel være, når man er i transport eller når man skal slappe af eller sove.

Det kan være meget afslappende at høre lydbøger i en stressende hverdag, hvorfor lydbøger er blevet meget populære gennem de seneste år. Der er kommet rigtig mange lydbogtjenester, som tilbyder gratis prøveperioder, så man kan se, om lydbøger er noget for en. Ved at klikke på ”hør gratis her”, kan du få en gratis prøveperiode på og høre Brødrene Løvehjerte lydbog eller andre fantastiske fortællinger såsom De Hvide Mænd lydbog eller Dig og Mig ved Daggry Lydbog.

Informationer:

Oplæser: Kina Bodenhoff
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 5 timer og 23 minutter

Bogens handling

Brødrene Løvehjerte er skrevet af den verdenskendte Astrid Lindgren, som i sandhed har draget mange med sine fantastiske fortællinger, særligt henvendt til børn. Fortællingen om Brødrene Løvehjerte handler både om kærlighed og mod, men også om døden og kampen mod det onde.

I Brødrene Løvehjerte lydbog følger man Tvebak og hans bror Jonatan. Tvebak er en lille dreng og han er meget bange. Dette skyldes, at han ved, at han snart skal dø. Der er helt sikkert mange personer, som har hørt Rasmus Seebachs sang Nangijala, men der bliver faktisk også fortalt om Nangijala i Brødrene Løvehjerte. Jonatan forsøger at gøre sin bror Tvebak mindre bange ved at fortælle ham om landet, der hedder Nangijala. Jonatan fortæller, at man vil komme til dette land, når man dør. I Nangijala er der fyldt med eventyr og alt, hvad man kunne drømme om. Dog findes der også eventyr i Nangijala, som der ikke burde findes.

Jonatan og Tvebak mødes i Nangijala og bliver her kendt som Brødrene Løvehjerte. De forsøger at kæmpe for, at der kan blive frihed i Rosendalen. Rosendalen er en dal i Nangijala, som er besat af den onde Tengil. Følg Brødrene Løvehjerte i deres kamp om at overvinde det onde og leve i frihed.

Scroll to Top