Lydbøger » Mirakelmanden

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mirakelmanden Lydbog

4.3/5

Forfatter: Julie Hastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Mirakelmanden er en krimiroman, som Julie Hastrup har skrevet. Dette værk er sjette bind i serien om Rebekka Holm, der arbejder for det svenske politi som drabsefterforsker.

I Mirakelmanden lydbog hører man, at Rebekka Holm er sygemeldt. Hun vender tilbage til Stockholm, hvor hun vil tilbringe sin tid med kollegaen og kæresten Niclas Lindell. Niclas var engang gift med Magdalena Lundell, som døde under mistænkelige forhold. Niclas prøver at finde ud af hvad der skete, og han vil ikke have hjælp i efterforskningen af Rebekka. Rebekka går dog bag om ryggen på ham, og her finder hun ud af hvorfor.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 32 minutter

Mirakelmanden: Handling

Julie Hastrups Mirakelmanden er det sjette værk i serien om den kløgtige drabsefterforskeren Rebekka Holm. Ved at lytte til Mirakelmanden lydbog erfarer man, at Rebekka Holm i en årrække har arbejdet for politiet i Sverige.

Denne gang har Rebekka Holm en forventning om at være i et kærligt samt afslappet miljø, men dette er ikke noget som faktisk kommer til at ske. Lyt til Mirakelmanden lydbog gratis, og find ud af hvorfor denne miniferie ender ud i et problem.

Ved at læse Mirakelmanden finder man ud af, at Rebekka er sygemeldt. Hun prøver at komme sig over en tidligere voldelig episode, hvor hun var overfaldet. Man hører i Mirakelmanden lydbog at hun beslutter sig for at tage tilbage til Stockholm. Hun beslutter sig for at blive hos kæresten ved navnet Niclas Lundell. Niclas Lundell er samtidigt også hendes kollega. Alt tager dog en pludselig og uventet drejning.

Niclas er beskæftiget af sagen om hans tidligere kones død. Hun hed Magdalena Lundell. Rebekka tilbyder endda at hjælpe ham med efterforskningen, men han vil absolut ikke have hendes hjælp. Men Rebekka kan ikke lade det ligge, og hendes nysgerrighed får hende til at efterforske dødsfaldet i al hemmelighed. Her opdager hun nogle ting om Niclas forhold med Magdalena, som han har holdt skjult for Rebekka. Rebekka begynder nu at tvivle på hans troværdighed.

Magdalena var i gang med at skrive en historie om forsvundne mennesker, og ledetrådene rettede en pil hen mod en farlig person. Rebekka tager sagen op fra hvor Magdalena efterlod den. her ender hun med at ende i Finland, og med tråde til et netværk af seriøse mord.

Om forfatteren: Julie Hastrup

Julie Hastrup er født i slutningen af 1960’erne i Danmark, og hun er en vellidt forfatter i både Danmark samt i udlandet. For mange vil hendes forfatterskab være kendetegnet ved at det indeholder en del romaner, der tilhører den populære litterære genre, nemlig krimi.

Forfatterens værker har vundet sig god vej frem mod den internationale litterære scene, da de formår at skabe et skræmmende samt mørkt krimiunivers. Dette formår hun at skabe i hvert værk, og det er blandt andet derfor man som læser bliver afhængig af forfatterens serie af romaner.

Mange af Julies romaner er desuden kommet på bestsellerlister. Dette gælder blandt andet hendes værker inden for serien om Rebekka Holm, der til dagligt er en eftertragtet drabsefterforsker. Mirakelmanden er sjette værk i denne serie. Lyt til Mirakelmanden lydbog gratis.