Lydbøger » Narrative samtaler

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Narrative samtaler Lydbog

4/5

Forfatter: Anders Fogh Jensen

lydbog

Introduktion

Narrative samtaler er slet ikke narrative i sin natur. Det er sådan, Anders Fogh Jensen beskriver denne type af samtale. Men hvis det ikke er tilfældet, hvad er de så? Lyt til Narrative samtaler lydbog gratis og få svar på dette spørgsmål og mange andre, der opstår undervejs. Narrative samtaler bryder med mange af de fordomme, som folk har om narrative samtaler, så bogen skal læses med et åbent sind.

Med Narrative samtaler er der i sin grundessens tale om en lærebog. Det er dog en lærebog, der henvender sig til alle. Nybegyndere såvel som erfarne kan nemlig have gavn af den information, som Anders Fogh Jensen har samlet i Narrative samtaler lydbog.

Informationer:

Oplæser: Anders Fogh Jensen
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 12 timer og 23 minutter

Narrative samtaler: Handling

Narrative samtaler er skrevet af Anders Fogh Jensen, og på dansk er Narrative samtaler lydbog oplæst af forfatteren selv. Med udgivelsen af dette værk har forfatteren skabt en lærebog, som beskæftiger sig med det narrative univers. Lyt til Narrative samtaler lydbog gratis og få information om, hvordan du kan forstå og øve narrative greb, når du finder dig i en samtale. Narrative samtaler henvender sig til nyligt uddannede såvel som mere erfarne narrative terapeuter, ledere og konsulenter.

Med Narrative samtaler lydbog får du ikke blot råd til, hvordan den narrative samtale foregår. Undervejs vil der nemlig også være svar på mange af de gængse spørgsmål, der måtte opstå. Dermed kan dette siges at være et værk, der kan hjælpe nybegyndere såvel som mere erfarne inden for området.

Undervejs i Narrative samtaler vil du kunne lære om både forudsætninger og vigtige begreber i diverse narrative samtaler. Lyt til Narrative samtaler lydbog gratis og hør om begreber fra sandhed, viden, fortælling og pædagogik.

Forfatter Anders Fogh Jensen argumenterer i denne bog for, at den narrative samtale faktisk slet ikke er narrativ i sin grundessens. Derfor opstår der således et spørgsmål om, hvis den narrative samtale ikke er narrativ, hvad er den så? Anders Fogh Jensen forsøger med denne lærebog at give vigtig information, men bryder undervejs også med allerede eksisterende idéer og tanker.

Lyt til Narrative samtaler lydbog med et åbent sind og lær mere og Narrative samtaler. Hør om alt fra den historiske herkomst og de skelsættende begivenheder i verdenshistorien, der har været med til at forme den narrative samtale til det, den er blevet i dag.

Om forfatteren: Anders Fogh Jensen

Den danske filosof Anders Fogh Jensen, der er forfatter til Narrative samtaler, blev uddannet fra Københavns Universitet. Efterfølgende har han i en lang række arbejdet med narrativ terapi samt som konsulent. I dag er han beskæftiget med at give filosofisk sparring til diverse ledere og psykologer. Desuden er han gæsteunderviser på en række danske universiteter og stifter af Dannelsesrejser.dk.

Jensen er desuden en flittig foredragsholder og er ofte at finde i diverse radio- og Tv-programmer, hvor han taler om diverse filosofiske spørgsmål. Det er desuden blevet til udgivelsen af ti bøger, herunder den populære lydbog “Pseudoarbejde“. Flere af disse bøger omhandler metaforer, livsfilosofier og epidemier og er efterfølgende blevet oversat til engelsk.