Lydbøger » Pseudoarbejde

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Pseudoarbejde Lydbog

4.5/5

Forfatter: Dennis Nørmark & Anders Fogh Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Pseudoarbejde lydbog er en bog, der handler om arbejdskulturen i Danmark og andre lande. For et par hundrede år siden troede alle, at vi i dag kun ville skulle arbejde 15 timer hver uge. Dette er dog langt fra, hvad man er endt med. Selvom, at der er opnået stor grad af effektivisering gennem de sidste par hundrede år, så arbejder vi stadig rigtig meget. Derfor har bogens forfattere sat sig for at rejse ud i verden for at finde ud af, hvad vi egentlig laver disse mange timer på arbejde.

Meningen med arbejdet er i høj grad forsvundet og ens fritid svinder ind. Arbejdet bliver mere meningsløst, hvorfor forfatterne forsøger at identificere, hvad man skal gøre for at bevæge sig væk fra dette. Det handler i høj grad om at man skal gøre op med et stort tabu, nemlig Pseudoarbejde.

Det er muligt at høre Pseudoarbejde lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden. Herefter skal du oprette dit gratis medlemskab, hvorefter det bliver muligt at få adgang til tusindvis af spændende lydbøger og e-bøger. Udover Pseudoarbejde lydbog kan du blandt andet høre Den Danske Borgerkrig 2018-24 lydbog og Papmache-Reglen lydbog.

Informationer:

Oplæser: Dennis Nørmark & Anders Fogh Jensen
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 11 timer og 5 minutter

Pseudoarbejde: Handling

Antropologen Dennis Nærmark og filosoffen Anders Fogh Jensen tager læseren med på en rejse ind i, hvad mennesker egentlig laver i arbejdstiden. For mange år siden var alle overbeviste om, at man i fremtiden kun ville have behov for at arbejde 15 timer om ugen, men sådan er virkeligheden jo ikke i dag. Folk knokler på et arbejde som har mistet betydningen, og fritid er der ikke så meget af længere. Fritid er udskiftet med møder, regler og præsentationer, som i sidste ende er med til at fjerne meningen med ens arbejde.

Bogen kommer med et bud på, hvordan man kan optimere arbejdet, og undgå den der gammeldags tankegang mange har, når det kommer til arbejde. Hvad kan man gøre som et helt samfund for, at tanken om arbejde optimeres? For at høre mere om Dennis Nørmarks, og Anders Fogh Jensens tanker, kan du lytte til Pseudoarbejde lydbog, og høre hvad de mener at vi som samfund kan gøre, for at gøre arbejdet bedre.

Fordi der skal ske en ændring, og det kan kun gå for langsomt. Alle skal tage et ansvar for at få ændret måden vi arbejder på. Dette gælder samfundet, lederen og arbejdstageren. Hvis man ikke skal drukne i alle de ting som gør at arbejdet mister sin mening, så ender vi med at blive til grin. Ikke blot for nutiden, men også fremtiden og fortiden. Og hvis der ikke gøres noget hurtigt, så kan det have konsekvenser for fremtiden.

Om forfatteren: Dennis Nørmark, Anders Fogh Jensen

Dennis Nørmark er en dansk antropolog, og har i mange år været en kendt videnskabsformidler, og det var netop med bogen Pseudoarbejde at han trådte ind i en ledelsesrolle. Han er blevet ret indflydelsesrig indenfor det moderne erhvervsliv, og lige i øjeblikket holder han omkring 100 foredrag om året, som netop tager dette emne op. Udover hans nylige forfatterkarriere, så har han medvirket i både TV- og radioprogrammer.

Anders Fogh Jensen er en dansk filosof, med en cand.phil. I filosofi, hvor han dimitterede fra Odense Universitet. Han arbejder som selvstændig filosof, og han holder mange foredrag og kurser, ved siden af hans forfatterskab. Derudover deltager han i offentlige debatter med et filosofisk indblik i vores samfund.