Lydbøger » Opløst

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Opløst Lydbog

4.3/5

Forfatter: Sara Blædel & Mads Peder Nordbo

lydbog og e-bog

Introduktion

I den fynske landsby Tommerup er det en stille og rolig sommer. Charlotte er på vej til sit arbejde på den lokale skole, efter hun har været til morgenmotion i hallen. Charlotte forsvinder på strækningen, og der efterlades ingen spor.

Charlottes mand opsøger politiet i Odense, hvor det er vicepolitiinspektør Liam Stark og Dea Torp som modtager anmeldelsen. De sætter ikke en eftersøgning i gang, da Charlotte kun har været forsvundet i få timer.
Morgenen efter er Charlotte stadig væk, og nu tænker politiet at hun måske er blevet udsat for en forbrydelse. I dagene efter vokser sagen, så hele Fyn er involveret i eftersøgningen. Sagen påvirker befolkningen, som nu ikke tør gå udenfor, da de frygter at være de næste som forsvinder.

Man kan høre opløst lydbog, hvor det er en kamp mod tiden, og de mange pinefulde dødsfald som politiet ikke kan finde hoved og hale i.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 9 minutter

Opløst: Handling

Bagsiden på bogen Opløst er der virkelig en teaser som vil noget. Hvordan er det at vide, at man skal dø og vente på at gå i opløsning? Tør man overhovedet begynde at læse efter det?

I bogen Opløst forsvinder den yngre kvinde Charlotte pludseligt, og det sætter gang i en masse spørgsmål. Er hun stukket af fra sin mand og sine børn? Er der sket hende noget? Har hun måske en affære? Hendes mand bliver bekymret og kontakter Odenses politi, som slet ikke tager det seriøst til at starte med.

Opløst er en hæsblæsende og nervepirrende bog, hvor man som læser selv gætter med undervejs. Hvem står bag? Og hvorfor? Der er et kæmpe persongalleri, så man bliver introduceret for mange forskellige mennesker. Du kan høre Opløst lydbog gratis, og finde ud af hvad der er sket med Charlotte og andre ofre, og ikke mindst, hvem der står bag.

Forfatterne bag Opløst har været gode til at beskrive de forskellige karakterers følelser, og som læser er det nemt at sætte sig i deres sted, og man kommer let til at adoptere følelserne de sidder med. Specielt frustrationerne som Charlottes mand oplever, mens han venter på at politiet beslutter sig for at sætte en eftersøgning i gang. Som læser er det også ventetiden man bliver lidt frustreret over. Det er ikke fordi der ikke sker noget i bogen; tværtimod. Det er ventetiden på forståelsen for forbrydelserne der er frustrerende. Fordi som læser er det største spørgsmål: hvorfor?

Man kommer hurtigt under huden på de forskellige personer i bogen, specielt fordi der undervejs skiftes mellem dem, hvor man kommer dybt ind i deres tanker og følelser. Opløst er yderst velskreven, og den er helt sikkert værd at læse. Man kan høre opløst lydbog for at få mysteriet opklaret.’

Om forfatteren: Martin Peder Nordbo & Sara Blædel

Martin Peder Nordbo er en krimiforfatter, som bor i Tommerup, byen som Opløst foregår i. Dog har han boet i Nuuk i en del år, hvor han fik inspiration til at skrive nogle bøger. Udover karrieren som krimiforfatter, så har han studeret på SDU og er kommunikations-og litteraturuddannet.

Sara Blædel er både journalist og forfatter. Hun har udgivet 11 bøger om Louise Rick, en kriminalassistent, og har også skrevet en trilogi om bedemandens datter. Hele 5 gange er hun blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter, og i 2014 vandt hun De Gyldne Laurbær for hendes bog Kvinden de meldte savnet.

De 2 forfattere er så gået sammen for at skrive Opløst, og den er herefter virkelig blevet rost af både anmeldere og de almene læsere.