Lydbøger » Portræt af døden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Portræt af døden Lydbog

4.5/5

Forfatter: Julie Hastrup

lydbog og e-bog

Introduktion

Krimiromanen Portræt af døden er skrevet af den danske forfatter ved navnet Julie Hastrup. Forfatteren er en velkendt figur både i Danmark men også i udlandet, da hun formår at skrive gribende samt dystre serier af romaner. Denne roman er fjerde bind i serien om Rebekka Holm.

Drabsefterforskeren Rebekka Holm har fået en ny opgave i hænderne. Denne nye opgave er yderst bizar, og hun skal sammen med de andre drabsefterforskere arbejde hurtigt, da der er en seriemorder i færde. Der er klare tegn på at det er en seriemorder. Der er nemlig blevet fundet et nyt lig med samme tema samt udførelsesmetode.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 23 minutter

Portræt af døden: Handling

Den danske forfatter ved navnet Julie Hastrup har igen skabt et værk, nemlig Portræt af døden, der formår at berige den krimifyldte serie om Rebekka Holm. Romanen Portræt af døden er det fjerde værk i serien om Rebekka Holm, der er en drabsefterforsker i Sverige. Hvis man vil høre mere om de skæbnesvangre begivenheder, som drabsefterforskeren går igennem i sine sager, kan man lytte til Portræt af døden lydbog gratis.

Man hører igen til den eftertragtede samt begavede drabsefterforsker Rebekka Holm, ved at lytte til Portræt af døden lydbog. Der sættes ikke en pause for spændingen i denne yderst krimifyldte serie, og man bør spænde sikkerhedsbæltet, da denne roman tager en med på en vild tur.

I Portræt af døden lydbog hører man nemlig at Rebekka Holm har fået en ny sag i hænderne. Det viser sig dog at denne sag også er forbundet til en anden sag, og her tager tingene en pludselig samt uventet drejning.

Ved at lytte til Portræt af døden lydbog hører man, at der først bliver anmeldt én sag. Kort tid efter bliver endnu et lig fundet, og disse to sager har en klar relation til hinanden. På mystisk vis har de nemlig samme tema omkring deres gerningssted.

De to lig bliver fundet i sminke samt påklædning tilhørende 1980’erne. Mordene er også udført på samme måde, og de to kvindelige lig har samme injektionsstik i nakken.

Hvorfor mon de to myrdede menneskers lig er iklædt som nogen tilhørende 1980’erne er ukendt, men drabsefterforskerne skal hurtigt arbejde på sagen, da der er en morder løs på gaderne.

Om forfatteren: Julie Hastrup

I Danmark er Julie Hastrup født i 1960’erne. Julie Hastrup er en vellidt samt velkendt dansk forfatter, men hun er særdeles også velkendt i udlandet for sine serier af romaner. En stor del af forfatterens romaner tilhører krimigenren, og hun har modtaget adskillige nomineringer samt ros fra både anmeldere samt læsere.

Krimiromanerne som forfatteren har udgivet er nået ud på den internationale litterære platform, i det at de formår at danne et uhyggeligt samt dystert univers, som er fyldt med skæbnesvangre begivenheder. Dette er blandt andet hvorfor man som læser bliver suget længere og længere ind i hendes krimifyldte romaner, der er bestsellere.

Forfatteren er kendt for sin serie om den kvindelige drabsefterforsker ved navnet Rebekka Holm. Man kan høre mere om hende ved at læse Portræt af døden. Lyt til Portræt af døden lydbog gratis.