Lydbøger » Profeten og idioten

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Profeten og idioten Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jonas Jonasson

lydbog og e-bog

Introduktion

Endnu engang er Jonas Jonasson tilbage med en sprudlende historie, der tæller excentriske karakterer og uvirkelige scenarier. Profeten og idioten er en herlig fortælling. Her mødes en sammensætning af mennesker, som aldrig ville have fungeret i den virkelige verden. Men i den fantastiske tankegang, som Jonasson formår at dele med os andre, kan vi glæde os over de unaturlige venskaber mellem Petra, Johan og Agnes.

Tre mennesker, der mødes under meget anderledes forhold. Og alle vil have det bedste ud af livet i den sidste tid, de er overbevist om, de har tilbage. I Profeten og idioten er der underholdning for alle pengene. Snyd ikke dig selv for at høre Profeten og Idioten lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 42 minutter

Profeten og idioten: Handling

Profeten og idioten lydbog udspiller sig over en sensommer i 2011. Her bliver læseren præsenteret for den autodidakte astrofysiker, Petra. Hun har arbejdet mere end hårdt på sit seneste projekt, og endelig står hun med et resultat. Desværre er det bare ikke et resultat, som hun havde håbet på. For ifølge hendes beregninger, har hun og resten af verden kun til den 21. september, før hele atmosfæren falder sammen omkring dem alle. Dette er starten af historien i Profeten og idioten. De absurde og morsomme scenarier fortsætter bare med hvert kapitel.

Petra har regnet sig frem til det helt præcise tidspunkt for kollapset, og det skulle ske kl. 21.20 på datoen. Af mærkelige omveje i løbet af historiens udfoldelse i Profeten og idioten lydbog krydser Petras veje med den unge Johan. Til sammenligning med Petra har han ikke helt så meget intelligens. Til gengæld har han store evner i et køkken. Det kan til gengæld række langt, når de sammen sætter kursen mod Rom, som du kan læse om i Profeten og idioten lydbog.

Men sådan en tur er ikke billig. For at kunne komme i mål, allierer de sig med den ældre Agnes. Agnes har nemlig tjent en mindre formue som influencer på de sociale medier. Historien i Profeten og idioten lydbog gratis er både en rejsefortælling, men også en fortælling om uventede venskaber. Når de tre forsøger at få det bedste ud af deres formåede sidste tid på jorden i en autocamper.

Men som historien udfolder sig, går det hurtigt op for de tre, at selv ikke dommedag holder sig til sin plan.

Om forfatteren: Jonas Jonasson

Jonas Jonasson har flere gange formået at underholde læseren med finurlige og skæve karakterer, og Profeten og idioten er ingen undtagelse. Den mærkværdige roadtrip tager læseren med gennem Europa, mens de tre karakterer lærer hinanden at kende, og opdager, at intet nogensinde ender, som man planlægger det.

Ligesom sine mange andre udgivelser er Profeten og idioten underholdende og lærerig på samme tid. I Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt kom læseren med på en noget anderledes tur gennem historien. Med Profeten og idioten får læseren et nyt syn på samtidshistorien.

Har du lyst til flere grin fra Jonasson kan du fortsætte med for eksempel Analfabeten der kunne regne.