Ringenes Herre Lydbog

5/5

Forfatter: J.R.R Tolkien

lydbog og e-bog

Mofibo vurdering:
4.8/5
Mofibo vurdering:
5/5
Mofibo vurdering:
5/5

Ringenes Herre

Ringenes Herre er en fortælling, som rigtig mange mennesker over hele verden har hørt om. Størstedelen kender nok fortællingen, som den er filmatiseret, hvor man ser den smukke natur i lande såsom New Zealand. Det er dog også muligt at læse Ringenes Herre eller høre Ringenes Herre lydbog. Uanset, om du har set filmatiseringerne eller aldrig har fordybet dig i fortællingen, så anbefales det helt klart at høre Ringenes Herre lydbog, da du herved kan høre en fantastisk fortælling, når du har tid til dette. Der er tre Ringenes Herre bøger. Disse vil blive uddybet nedenfor.

Ringens Herre I – Eventyret om Ringen

I Ringenes Herre I – Eventyret om Ringen bliver man introduceret for hobbitten Frodo. Frodo arver en ring fra Bilbo, der er hans onkel. Ringen er dog ikke helt almindelig og tilhører i virkeligheden en ond fyrste ved navn Sauron. Sauron ønsker at bruge ringen til at få verden til at underlægge sig ham og hans hær af orkere. Frodo kommer nu ud på en lang færd, hvor han rejser til Dommedagsbjerget og skal forsøge at tilintetgøre Ringen. Frodo rejser sammen med sine tre hobbitvenner fra Herredet og følges også med dværgen Gimli, elveren Legolas og troldmanden Gandalf.

Mofibo vurdering:
4.8/5

Ringens Herre II – De to Tårne

I Ringenes Herre II – De to Tårne hører man mere om Frodo og den onde fyrste Sauron. Sauron er stadig på jagt efter at få Ringen i sin besiddelse, så hans magt kan blive fuldkommen. Frodo fortsætter sit arbejde med at tilintetgøre Ringen og drager i denne fortælling afsted for at tilintetgøre Ringen i den ild, hvori den i sin tid blev støbt. Dette er den eneste måde at forhindre, at Sauron overtager verden, da Sauron både kan spore Ringen i jord og i vand.

Mofibo vurdering:
5/5

Ringenes Herre III – Kongen vender tilbage

I Ringenes Herre III – Kongen vender tilbage har Saurons hær belejret Gondors Hovedstad, som hedder Minas Tirith. Sauron vil med sin hær forsøge at tilintetgøre menneskeracen. Kongedømmet har nu for alvor brug for en konge til at sikre, at dette ikke vil ske. Det vil her vise sig, om Aragorn kan leve op til dette. Det store slag kommer nærmere og nærmere og menneskerne er udfordret, da de ikke er nær lige så stærke som Sauron og hans hær.

Mofibo vurdering:
5/5

Lydbog Ringenes Herre - Bookbeat

Såfremt du blev fanget af fortællingen om Frodo, Sauron og Ringen, så bør du høre Ringenes Herre lydbog. Der er mange fordele ved at læse eller høre en bog fremfor at se filmatiseringen. Man får en meget mere billedrig fortælling ved at læse eller høre bogen, da man får langt flere detaljer med end i filmatiseringen.

Det er muligt at høre Ringenes Herre lydbog gratis ved følge instruktionerne her på siden. Sørg blot for at framelde dig inden, at prøveperioden udløber, hvis du ikke ønsker at være betalende medlem. Hvis du er til andre eventyrlige fortællinger, kan du også høre Harry Potter på lydbogtjenesten. Hvis du bliver fanget af fortællingen om Ringen, kan du fortsætte i dette univers ved at høre Hobbitten lydbog.